En unik Finca med pool i Pollença

En unik Finca med pool i Pollença, med en boarea om 120 m2 på en tomt om 9,900 m2. Huset består av 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, mataal, kök, terrasser, pool, trädgård, sommarmatsal och en BBQ-grill. Renoverad med hög kvalitet i byggmaterial och med en förfinad smak. Denna exceptionella Finca ligger i Son Brull, nära golfbanan och Son Brull hotell. Det är ett mycket lugnt område, långt från tätort liv och rörelse, men bara några få minuter med bil till Pollença, en by med all service och nära Norra Mallorcas stränder. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 2 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, mataal, kök, terrasser, pool, trädgård, sommarmatsal och en BBQ-grill. Renoverad med hög kvalitet i byggmaterial och med en förfinad smak.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Braskamin
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En unik Finca med pool i Pollença, med en boarea om 120 m2 på en tomt om 9,900 m2. Huset består av 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, mataal, kök, terrasser, pool, trädgård, sommarmatsal och en BBQ-grill. Renoverad med hög kvalitet i byggmaterial och med en förfinad smak. Denna exceptionella Finca ligger i Son Brull, nära golfbanan och Son Brull hotell. Det är ett mycket lugnt område, långt från tätort liv och rörelse, men bara några få minuter med bil till Pollença, en by med all service och nära Norra Mallorcas stränder.

Övriga byggnader

Förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 9 900 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Pool på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pollença är en kommun på Mallorca i Spanien. Pollença ligger i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 16 191. Pollença gränsar till Alcúdia, Sa Pobla, Campanet och Escorca.

Terrängen i Pollença är kuperad åt nordväst, men åt sydost är den platt.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 27 °C, och den kallaste är december, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Pollença
Mallorca

Pris:
1 200 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
9 900 m2
Ref.nr
CCSMC1067

Dela

Till toppen