Vacker villa med pool och havsutsikt till salu i Salobreña, Cosat Tropical

Vacker villa med pool och havsutsikt till salu i Salobreña, Cosat Tropical. En villa med omfattande stora terrasser om hela 250 m2 och en privat, uppvärmd pool. Tomt om 650 m2. Denna fastighet ligger i Salobreña i den mycket eftertraktade urbaniseringen Monte de los Almendros, belägen på en lugn återvändsgata, som bara innehåller tre andra fastigheter. Denna urbanisering, som består av över 350 unika villor och från dess upphöjda läge, har en fantastisk utsikt över Medelhavet, berget, landsbygden och det närliggande Castillo de Salobreña. Inom urbaniseringen har ägarna och deras gäster tillgång till två gemensamma pooler, en tennisbana och en säsongsbar. Endast 3 km till stranden och 45 minuter med bil från Granada, och drygt en timme med bil till Sierra Nevada med skidåkning. Kontakta oss för att köpa hus i Cosat Tropical. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Costa Tropical.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea:
180 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 1-plansvilla bestående av entréhall, vardagsrum, matsal, lounge, fullt utrustat kök, tre sovrum, två badrum och förråd.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 650 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Terrasser om totat 250 m2, pool och en tomt om totalt 650 m2.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
500 Euro/år.
Samfällighetsavgift
804 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Salobreña är en kommun och liten stad nära kusten i Spanien. Salobreña ligger i provinsen Provincia de Granada och regionen Andalusien, i den södra delen av landet, 400 km söder om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 12 622.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 20 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 29 °C, och den kallaste är januari, med 11 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 757 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 157 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 4 mm nederbörd.

Salobreña, kallas för Juvelen i Costa Tropical och är en vitkalkad stad som klamrar fast vid en enorm klippa precis bakom strandlinjen, toppad av ett moriskt slott och omgiven av frodiga sockerrörsplantager, endast 45 minuter med bil från Granada, och drygt en timme med bil till Sierra Nevada med skidåkning. Salobreña är också idealiskt beläget för att utforska Alpujarra, cirka 40 minuter bort. Från oktober till april har man möjlighet att kunna åka skidor under dagen och återvända för att sola och bada på Salobreñas långa, rena strand sen eftermiddag och framåt kvällen. Salobrena har bevittnat 6 000 år av mänsklig historia, tack vare sin privilegierade position och sitt godartade klimat. Dess moriska slott byggdes på 1100-talet och dess kyrka Mudejar är från 1500-talet, Iglesia de Nuestra Señora del Rosario, är byggd ovanpå den gamla moskén. Även rester från Romarriket dyker upp överallt.
Närservice
All service finns i Salobreña som restauranger, kaféer, affärer, barer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Salobreña, Granada
Costa Tropical

Pris:
498 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
180 m2
Tomtarea:
650 m2
Ref.nr
CCZTM4647

Dela

Till toppen