Välplanerad svenskägd 1-plansvilla med underbar vy över havet

Välplanerad svenskägd 1-plansvilla med ett högt läge ovan med underbar vy över Medelhavet. Tomt om hela 8 000 m2. Boarea 85 m2, 50 m2 delvis täckta terrasser runt huset, pergola i anslutning till huset om 40 m2 och övriga terrasser runt huset är runt 30 m2. Garage och förråd om 65 m2 och ett förråd i anslutning till huset om 7 m2. Bör ses.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
85 m2 + 72 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 1-plansvilla bestående av: Entré och hall, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, två sovrum ett badrum, klädkammare och städskrubb, samt terrasser runt huset, delvis täckta om 50 m2.

Det finns ritningar för att bygga ut huset med ca. 35 m2 + att man kan inreda garaget om 65 m2 till ett gästhus att hyra ut och till gäster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett större badrum med dusch och tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt, samt el
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Välplanerad svenskägd 1-plansvilla med ett högt läge ovan med underbar vy över Medelhavet. Tomt om hela 8 000 m2. Boarea 85 m2, 50 m2 delvis täckta terrasser runt huset, pergola i anslutning till huset om 40 m2 och övriga terrasser runt huset är runt 30 m2. Garage och förråd om 65 m2 och ett förråd i
anslutning till huset om 7 m2. Bör ses.

Huset är byggt i Termoarcilla, tegelblock 30x29x20 cm med luftkanaler, isolerad grund, cementerat tak med tegelblock och luftkanaler. Climalit 2-glas isolerglasfönster.

Övriga byggnader

Garage och förråd, samt ett mindre förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 8 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Tomten är på nästan 8 000 m2. Runt huset finns en trädgård om cirka 150 m2, samt en väg som leder ner till huset som är kantad med olivträd och vackra buskar. Övriga delar av tomten består av en del mandelträd. Det finns plats för odling av mango och apelsin.

Trädgårdsmästare finns att tillgå till bra pris.
Vatten/avlopp
Vatten från vattenförening, "Comunidad de regantes de Virgen de Salud", i Itrabo, Septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): Ca. 200 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Almuñecar är den kommun som styr La Herradura och Cotobro. Det är en typisk by som byggdes av morerna komplett med egen strategiskt placerad fästning kallad Castillo de San Miguel. Den gamla staden har en botanisk trädgård, en romersk akvedukt och romerska ruiner. Hela staden är omgiven av en mer än 20 kilometer lång strand.

Under sommarmånaderna, organiserar rådhuset i Almuñecar utomhuskonserter, en jazzfestival med internationella artister, flamencokonserter, klassisk musik m. m.

Förutom sommaraktiviteterna är Almuñecar mycket engagerad i att fira sina traditionella högtider som jul, "Three Kings", karneval, påskveckan m. m. Staden är en lugn oas som i det förflutna främst fått sina inkomster av det lokala jordbruket och numera i huvudsak får sin inkomst av turism. Almuñecar har även i våra dagar en stark identitet och en djupt andalusisk själ.
Övrigt
Gillar du höga berg och djupa dalar med Medelhavet som mittpunkt, då skall du bo här, 450 meter över havet. Vägen upp är slingrig och brant på sina ställen men ofarlig, du måste ha bil. Gillar du att ha tyst och fridfullt, sök dig då hit upp. Gillar du att gå i stan, ligga på stranden, affärer, sällskapsliv och
hålligång, då tar du bara bilen och en kvart senare så har du det du då söker. Gillar du att åka skidor, då tar det lite mera än en timme så står du i skidbacken i Sierra Nevada! Gillar du golfbanor, det ligger fullt runt om kring och närmaste golfbana finns i Salobreña, 18 hål, 20 minuter med bil.
Gillar du att klättra i floder och berg, har du allt du känner för här. Gillar du skärmflygning, det tar 5 min till "take off". Gillar du mountainbike, har du perfekta förutsättningar utanför grinden. Gillar du att vandra är detta rätt ställe att bo på. Gillar du solen, vinden och vinet, så har du fullt av det du önskar här.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Almuñécar
Costa Tropical

Pris:
295 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Biarea:
72 m2
Tomtarea:
8 000 m2
Ref.nr
CCHSPH109

Dela

Till toppen