Nybyggda 3-rumslägenheter bankåtertag nedsatta 60% i New Golden Mile

Nybyggda 3-rumslägenheter bankåtertag nedsatta 60% i urbanisationen Jardines de la Duquesa, i vackra Manilva på Costa del Sol. Området benämns som New Golden Mile. Jardines de la Duquesa är ett nytt komplex och totalt endast 10 lägenheter som bankåtertag. Först till kvarn gäller. Nära lokala bekvämligheter och den berömda hamnen i Duquesa. Jardines de la Duquesa har ett privilegierat läge, endast en kort promenad från havet och stranden vid Playa de la Duquesa. Jardines de la Duquesa ligger nära flera golfbanor och lokal service med restauranger, barer, kaféer, butiker och snabbköp. De vackra marinorna i La Duquesa och Sotogrande ligger bara några få minuter bort med bil. Pris från 165 000 Euro. Alla lägenheter i detta komplex är klara att flytta in i. Garageplats och källarförråd till lägenheterna. Kontakta oss för att få information om lediga lägenheter, dess position, planskiss och priser.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
97 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenheter till salu i Jardines de la Duquesa i Manilva Costa. Alla lägenheter i detta komplex är klara att flytta in i. De har fullt utrustade kök med elektriska apparater, fullt utrustade badrum och garderober och luftkonditionering fullt installerad. Lägenheterna har stora terrasser.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 3, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2018
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
683 Euro/år.
Samfällighetsavgift
960 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Manilva ligger vid den sydvästra kanten av provinsen Malaga, på gränsen till Cadiz och tillhör Costa del Sol. Staden är uppdelad i två delar, badorten och den charmiga vittvättade, sömniga byn, som ligger bara 3 kilometer uppför en kulle från kusten.

Byn själv, som är den ursprungliga Manilva, gränsar till en underbar vingård med Moscateldruvor, som främst används för att göra sött vin.

Nere på kustorten har Manilva lyckats behålla sin lilla by mentalitet och man har valt bort alltför stora bostadsområden.

Málaga och Málaga flygplats ligger 97 kilometer bort.
Närservice
Stränderna
Stränderna i Manilvaområdet är några av de bästa på Costa del Sol. Närmsta strand är Playa de la Duquesa rakt nedanför området.

Golf
Att vara en ort belägen på Costa del Golf innebär att Manilva ligger inom ett område med en hög täthet av golfbanor, inklusive: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares och El Paraiso i Estepona, till nämna bara några. Manilva erbjuder ett perfekt centralt läge för att nå de många golfbanorna på Costa del Sol

Äta ute
Området erbjuder ett bra urval av restauranger på stranden och alternativ i urbaniserings- och affärsområdena. Det finns några barer, men inga diskotek och sena nattbarer.
Övrigt
Klimat
Manilva har, liksom resten av sina motsvarigheter på Costa del Sol, ett subtropiskt medelhavsklimat, med varma somrar och varma vintrar. Kalla vindar från havet gör sommarens värme hanterbar, temperaturen är i genomsnitt 32 ºC på sommaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Jardines de la Duquesa, Manilva
Costa del Sol

Pris:
165 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
97 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CHSRMJD2

Dela

Till toppen