Nybyggda 3-rumslägenheter från 135 000 Euro till salu i vackra Manilva

Small Oasis nybyggda 3-rumslägenheter från 135 000 Euro. Ett projekt som inte kan bli bättre prismässigt. Fullt utrustade kök, 1 km ner till vita stränder, 2 km till La Duquesa småbåtshamn med omkringliggande restauranger och kaféer. Lägenheterna har två balkonger om totalt 8,79 m2 och 2 badrum. Utomhusparkering, gemensamma trädgårdar med pool, BBQ och solbadområde. Small Oasis, som området heter, har ett omfattande utbud av moderna bekvämligheter och har tillgång till välskötta trädgårdar, gemensamma pooler och ett klubbhus med restaurang, bar och kafé, gym, padeltennis, tennisbana, pooler m.m.. Semesterlägenheter finns i fyra konfigurationer, alla ljusa med balkong med utsikt över de välskötta trädgårdarna och de härliga poolområdena. Kontakta oss för att för att få information om lediga lägenheter, dess position, planskiss och priser.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
61 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägenheter bestående av entréhall, duschrum, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök (mikro tillkommer), två sovrum, ett badrum med badkar och två balkonger mot två väderstreck.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Övrigt
För inflyttning december 2020 - juli 2021.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
350 Euro/år.
Samfällighetsavgift
960 Euro/år.

Närområde

Allmänt
På Small Oasis kommer finnas klubbhus med restaurang, bar och kafé, gym, paddle tennis, tennisbana, pooler m.m. Lekplats för barn kommer finnas på området.

Manilva ligger vid den sydvästra kanten av provinsen Malaga, på gränsen till Cadiz och tillhör Costa del Sol. Staden är uppdelad i två delar, badorten och den charmiga vittvättade, sömniga byn, som ligger bara 3 kilometer uppför en kulle från kusten.

Byn själv, som är den ursprungliga Manilva, gränsar till en underbar vingård med Moscateldruvor, som främst används för att göra sött vin.

Nere på kustorten har Manilva lyckats behålla sin lilla by mentalitet och man har valt bort alltför stora bostadsområden.

Málaga och Málaga flygplats ligger 97 kilometer bort.
Närservice
Stränderna
Stränderna i Manilvaområdet är några av de bästa på Costa del Sol. Närmsta strand är Playa Aldea rakt nedanför området ca. 1 500 meter.

Golf
Att vara en ort belägen på Costa del Golf innebär att Manilva ligger inom ett område med en hög täthet av golfbanor, inklusive: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares och El Paraiso i Estepona, till nämna bara några. Manilva erbjuder ett perfekt centralt läge för att nå de många golfbanorna på Costa del Sol

Äta ute
Området erbjuder ett bra urval av restauranger på stranden och alternativ i urbaniserings- och affärsområdena. Det finns några barer, men inga diskotek och sena nattbarer.
Övrigt
Klimat
Manilva har, liksom resten av sina motsvarigheter på Costa del Sol, ett subtropiskt medelhavsklimat, med varma somrar och varma vintrar. Kalla vindar från havet gör sommarens värme hanterbar, temperaturen är i genomsnitt 32 ºC på sommaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Small Oasis, Manilva
Costa del Sol

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
61 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHSRSOT2

Dela

Till toppen