Nybyggda 3-rumslägenheter i Nerja Capistrano

Capistrano 21 är ett nytt exklusivt område med lägenheter med 1 och 2 sovrum i Naricha-området i Capistrano, bara 1,5 km från stranden och Nerja centrum. Det finns många barer och restauranger och 2 stora stormarknader i närområdet, alla inom gångavstånd, plus den lokala tennis och padelklubben och den kommunala poolen i olympisk storlek och idrottsanläggningar ligger också mindre än fem minuters promenad bort. Fastigheten ligger också längs en bussrutt. Byggnaden är av ultramodern design, vilket ger en ljus och luftig känsla . Följande ingår: Havsutsikt, Gemensam pool, porttelefon, Kök med högkvalitativ armatur och inredning inklusive keramikhäll med elektrisk ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin och kylskåp. Inbyggda garderober. Integrerad luftkonditionering. Parkering i garage finns att köpa till från 11 000 Euro. Varmvatten från solvärmeanläggning. Färdigbyggt i slutet av 2020. Pris för 2 sovrum från 215 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenheter bestående av hall, kombinerat vardagsrum och kök, två sovrum och två badrum, samt terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Gemensam pool och trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Capistrano, Nerja
Costa del Sol

Pris:
215 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCZTM4587

Dela

Till toppen