Ett begränsat antal toppmoderna 3-rumslägenheter vid Capistrano Village

Vi förmedlar ett begränsat antal toppmoderna 3-rumslägenheter i nyproduktion av mycket hög kvalité vid Capistrano Village. Garageplatser och pool på området. Alla terrasser har västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Endast 18 minuters promenad till Burrianastranden rakt nedanför. Det finns 8 stycken 3-rumslägenheter på markplan med terrass och mindre trädgård. Priser från 215 000 i Euro (placerade mitt i byggnaden) till 263 000 Euro (2 hörnlägenheter med större trädgård). Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
65 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheterna fördelas enligt följande: Vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning, två sovrum och två badrum. Direkt access från vardagsrummet till en rymlig terrass med västerläge. Lägenheter i markplan har direkt access till en rymlig terrass, samt en liten trädgård. Hörnlägenheterna med större trädgård.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med källare
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Capistrano, Nerja
Costa del Sol

Pris:
215 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CSKCAP213

Dela

Till toppen