3-rums takvåning till salu i Torrox Costa med stor terrass med panoramautsikt

3-rums takvåning till salu i Torrox Costa med stor terrass med panoramautsikt och utsikt bort mot Medelhavet. Två sovrum, ett badrum och en gemensam pool. Området Torrox Park är idealiskt som både land- och kustboende med lika långt avstånd mellan den populära stranden i Torrox Costa och den vackra sluttande byn Torrox Pueblo. Urbaniseringen har en gemensam pool, trädgårdar och tennisbana, samt ett urval av barer, restauranger, affärer och busshållplats. Säljs möblerad. Det finns ingen hiss. Bra uthyrningspotential. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Torrox och Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
66 m2
Rumsbeskrivning
Denna taklägenhet är mycket ljus och luftig. Lägenheten består av ett rymligt och ljust vardagsrum och matsal om 30 m2 som öppnar upp till en terrass i nordost och nordväst om mot 45 m2 med fantastisk utsikt över bergen, havsutsikt och utsikt över närliggande områden. Den här vackra terrassen har solen mest hela dagen och med nya markiser.

Det öppna köket är fullt utrustat om 6 m2 och år som nytt. Det finns 2två rymliga sovrum, båda om 9 m2, med inbyggda garderober och takfläktar. Det finns också ett badrum med dusch om 3 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
159 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
66 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCZTM4576

Dela

Till toppen