Villa vid Torrox till salu med 3 sovrum, 2 badrum och en privat uppvärmd pool

Villa vid Torrox till salu med 3 sovrum, 2 badrum och en privat uppvärmd pool. Med sydvästläge och fin utsikt. Denna vackert inredda villa ligger på Torrox - Competavägen ca. en 10 minuters bilresa till Torrox by. Kusten vid Torrox Costa ligger 20 minuters bilresa bort. Villan är belägen med ett mycket lugnt läge med sydvästläge och med utsikt över bergen och landsbygden. Perfekt för er som vill bo i hjärtat av landsbygden, men ändå bara 10 minuters bilresa till närmaste by. Tomt om 5 018 m2 med en inhägnad tomt och med asfalterad uppfart med parkering för flera fordon och ett rymligt garage om cirka 45 m2, som kan omvandlas till en separat fristående lägenhet. På toppen av garaget finns en 36 m2 stor terrass med förråd. Solpaneler, uppvärmd pool, fullständig centralvärme, larmsystem, bastu och septiktank. Säljs till stor del möblerad.. Med sydvästläge och fin utsikt. Denna vackert inredda villa ligger på Torrox - Competavägen ca. en 10 minuters bilresa till Torrox by. Kusten vid Torrox Costa ligger 20 minuters bilresa bort. Villan är belägen med ett mycket lugnt läge med sydvästläge och med utsikt över bergen och landsbygden. Perfekt för er som vill bo i hjärtat av landsbygden, men ändå bara 10 minuters bilresa till närmaste by. Tomt om 5 018 m2 med en inhägnad tomt och med asfalterad uppfart med parkering för flera fordon och ett rymligt garage om cirka 45 m2, som kan omvandlas till en separat fristående lägenhet. På toppen av garaget finns en 36 m2 stor terrass med förråd. Solpaneler, uppvärmd pool, fullständig centralvärme, larmsystem, bastu och septiktank. Säljs till stor del möblerad. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox Pueblo. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
Villan är på ett praktiskt plan och består av ett fullt utrustat kök om 9 m2, ett vardagsrum om 32 m2 med takfläktar och en pelletskamin som ger värme, och det finns direkt access till takterrassen om 16 m2.

Det finns tre sovrum på ca. 8 m2, 9 m2 och 12 m2, alla med inbyggda garderober. Master bedroom har eget badrum med badkar. Det finns också ett andra badrum med dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5018 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
På tomten 3 terrasser, inklusive en stor terrass om 32 m2. 8 m x 4 m uppvärmd pool, där alla terrasser har en fantastisk utsikt över bergen och Torrox landsbygd. Det finns också en grillplats och ett tvättstuga om 4 m2.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Torrox
Costa del Sol

Pris:
349 990 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
5018 m2
Ref.nr
CCZTM4574

Dela

Till toppen