3-rumslägenhet till salu i Nerja Parador

3-rumslägenhet till salu i Nerja Parador. Med 2 sovrum och 1 badrum. Med norrläge och havsutsikt. Lägenheten ligger i det populära Parador/Carabeo-området, inom bekvämt gångavstånd till affärer, barer, restauranger, stränder och den berömda Balcon de Europa. Det finns tillgång till en stor gemensam takterrass på cirka 50 m2 som har 360 graders utsikt över bergen, havet och hustaken i Nerja. De flesta möbler ingår i försäljningen. På tredje våningen av tre våningar. Det finns ingen hiss. Bra uthyrningspotential. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
45 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré och hall, öppen planlösning vardagsrum/matsal om 18.8 m2 som är ljust och luftigt och det angränsande köket med elektrisk spis och ugn har ett separat tvättstuga med en vattenvärmare och utrymme för en tvättmaskin.

Det finns 2 sovrum på 8 m2 och 6,5 m2, med garderober i Master bedroom. Båda sovrummen har en fantastisk utsikt över bergen. Badrum på 2 m2, som har ett badkar med dusch.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Parador, Nerja
Costa del Sol

Pris:
259 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
45 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCZTM4571

Dela

Till toppen