Townhouse i Torrox Pueblo till salu med sydöstlig utsikt

Townhouse i Torrox Pueblo till salu med sydöstlig utsikt. Torrox Pueblo är en vacker vitkalkade byn bara 5 minuters bilresa från kusten vid Torrox Costa, vilket gör platsen idealisk för er som letar efter både land och kust. Ett hus på 3 våningar är denna attraktiva med en boarea om ca. 62 m2 idealisk för er som vill bo i en charmig Andalusisk by nära kusten. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox Pueblo. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
62 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Master bedroom om 11 m2 med eget badrum om 4 m2 med dusch, ett omklädningsrum om 4 m2 och med en egen entré som leder direkt till huvudgatan.

Andra våningen: En andra ingång med direkt tillgång från gatan leder till ett sovrum om 7 m2 med ett badrum om 3,5 m2 med dusch och ett tredje sovrum om cirka 6,5 m2 med inbyggda hyllor. Access till sovrum 3 är genom sovrum 2.

Tredje våningen: ett vardagsrum om 15 m2 med öppen planlösning till ett fullt utrustat kök. Det finns en tvättstuga om 2 m2 . Vardagsrummet har direkt tillgång till den fantastiska terrassen om 18 m2 i sydost som har utsikt över byn och vackra berg. Det finns en inbyggd grill på terrassen

De flesta möbler ingår i köpet.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Torrox
Costa del Sol

Pris:
110 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
62 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCZTM4569

Dela

Till toppen