Rustik Cortijo i 2 plan med pool till salu vid La Herradura

Rustikt lanthus, Cortijo, i 2 plan till salu vid La Herradura, med 4 sovrum, 2 badrum och en privat pool. Med utsikt över den sydöstra dalen. Denna Cortijo ligger på en tomt om 7 833m2 och är belägen ca.15 minuters bilresa i bergen ovanför La Herradura. Cortijon har en byggarea om 175.10 m2 och är full av rustik charm med traditionell andalusisk kakel och terrasser. Ett bra läge för någon som letar efter en "retreat". Privata pool och solterrass, med en underbar utsikt över havet. Huset är omgiven av terrasserade områden och det finns en innergård med en pizzaugn. Gott om oliv- och avacadoträd, två vattendrag och en septiktank, gott om förvaringsutrymmen och parkering. Kontakta oss för att köpa hus i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden:

Rustikt fullt utrustat kök och matplats om 16 m2 med steg ner till ett vardagsrum om 18 m2 med braskamin. Master bedroom om 13 m2, ett badrum med badrum i full storlek. På övervåningen finns ett andra sovrum med inbyggda garderober och fantastisk havsutsikt, även med ett badrum med ett badkar i full storlek .

Det finns två separata byggnader som kan användas som två oberoende sovrum, ett sovrum om 10 m2 med öppen spis och handfat. Det andra sovrummet om19 m2 med synliga takbjälkar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Braskamin och elelement
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt lanthus, Cortijo, i 2 plan till salu vid La Herradura, med 4 sovrum, 2 badrum och en privat pool. Med utsikt över den sydöstra dalen. Denna Cortijo ligger på en tomt om 7 833m2 och är belägen ca.15 minuters bilresa i bergen ovanför La Herradura. Cortijon har en byggarea om 175.10 m2 och är full av rustik charm med traditionell andalusisk kakel och terrasser. Ett bra läge för någon som letar efter en "retreat". Privata pool och solterrass, med en underbar utsikt över havet. Huset är omgiven av terrasserade områden och det finns en innergård med en pizzaugn. Gott om oliv- och avacadoträd, två vattendrag och en septiktank, gott om förvaringsutrymmen och parkering.

Övriga byggnader

Två mindre annex, som kan användas som två separata extra sovrum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 7833 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
225 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
7833 m2
Ref.nr
CCZTM4561

Dela

Till toppen