Modern 2-plansvilla under uppförande i Torrox Costa till salu

Modern 2-plansvilla under uppförande i Torrox Costa till salu med 3 sovrum, 3 badrum och en privat pool. Med sydvästläge och havsutsikt. Kvalitetsvilla med utmärkt havs- och bergsutsikt. Anlagd trädgård. Varm ock kall luftkonditionering. Dubbel isolerglasfönster. Inbyggda garderober i alla sovrum. Infinitypool med saltvatten. Fullt utrustat kök. Tomt om 486 m2. Alarmsystem med kameror interiört och exteriört. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
170 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av entré och hall, varadsgrum och matsal, fullt utrusta kök, tvättstuga, tre sovrum, tre badrum, nedre och övre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Modern 2-plansvilla under uppförande i Torrox Costa till salu med 3 sovrum, 3 badrum och en privat pool. Med sydvästläge och havsutsikt. Kvalitetsvilla med
utmärkt havs- och bergsutsikt. Anlagd trädgård. Varm ock kall luftkonditionering.
Dubbel isolerglasfönster. Inbyggda garderober i alla sovrum. Infinitypool med saltvatten. Fullt utrustat kök. Tomt om 486 m2. Alarmsystem med kameror interiört och exteriört.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
525 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
170 m2
Ref.nr
CCZTM4559

Dela

Till toppen