Fin villa med pool i norra Nerja till salu

Fin villa med pool i norra Nerja till salu med 6 sovrum och 4 badrum. Med sydostläge och fin havsutsikt. Området Exotica ligger mellan Nerja och Frigiliana, 5 minuters bilresa till stadens centrum och strand. Villan har en boarea om 210 m2 är inredd i rustik andalusisk stil och erbjuder ett rymligt boende och har ett vackert sydostläge mot havet och bergen. Vid ingången till villan finns en rymlig parkeringsplats för 8 bilar. En vackert inredd terrass som omger poolen på 8 m x 4 m. Det finns också ett trädgårdsområde med en mängd olika fruktträd som citron, apelsiner och grapefrukt. Det finns också en utomhusjacuzzi med värmesystem som ingår i köpet. Huset är byggt med hög standard i material, som hålrumsväggar, isolerade golv, solpaneler, dubbel isolerglas, A/C, takfläktar och centralvärme i hela huset. Bra uthyrningshistorik. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 7 sovrum
Boarea
210 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Från huvudloungen leder en kort trappa till bottenvåningen som består av ett stort och ljust sovrum med eget badrum. Detta sovrum öppnar upp mot en balkong och till trädgården. På samma våning finns också ett litet rum som kan användas antingen som ett enkelrum eller som ett förråd.

Övre våningen: Från huvudentrén till fastigheten finns ett rymligt och fullt utrustat kök med braskamin och separat tvättstuga. Köket leder till ett rymligt vardagsrum, angränsande är en andra lounge och matsal med spektakulär utsikt över Almijarabergen och ner till dalen mot Nerja och havet. På samma våning finns två sovrum, varav det ena sovrummet har direkt tillgång till terrassen och poolområdet. Det finns också ett badrum med dusch.

Separat lägenhet: På bottenvåningen finns två sovrum i en fristående lägenhet med separat ingång, ett öppet pentry och ett duschrum.
Kök
Fullt utrustat kök och ett mindre pentry i lägenheten.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2½-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin villa med pool i norra Nerja till salu med 6 sovrum och 4 badrum. Med sydostläge och fin havsutsikt. Området Exotica ligger mellan Nerja och Frigiliana, 5 minuters bilresa till stadens centrum och strand. Villan har en boarea om 210 m2 är inredd i rustik andalusisk stil och erbjuder ett rymligt boende och har ett vackert sydostläge mot havet och bergen. Vid ingången till villan finns en rymlig parkeringsplats för 8 bilar. En vackert inredd terrass som omger poolen på 8 m x 4 m. Det finns också ett trädgårdsområde med en mängd olika fruktträd som citron, apelsiner och grapefrukt. Det finns också en utomhusjacuzzi med värmesystem som ingår i köpet. Huset är byggt med hög standard i material, som hålrumsväggar, isolerade golv, solpaneler, dubbel isolerglas, A/C, takfläktar och centralvärme i hela huset. Bra uthyrningshistorik.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 830 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Nerja
Costa del Sol

Pris:
699 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
210 m2
Tomtarea:
830 m2
Ref.nr
CCZTM4539

Dela

Till toppen