Fin villa med underbar havsutsikt och pool i västra Nerja

Fin villa med underbar havsutsikt i västra Nerja med 5 sovrum, 3 badrum och en privat pool. Med söderläge. Denna 25 0m2 villa ligger 2 kilometer uppför en väg genom mango, mandel och olivlundar. Villan har ett riktigt enastående lantligt läge men bara 15 minuters bilresa till centrum av Nerja. Tomt på cirka 4 280 m2, mestadels på en nivå och med parkering för 3-4 fordon, ett terrasserat område på cirka 300 m2 inklusive en 6 m x 11 m pool satt innanför en attraktiv hög stenmur. En inbyggd grill och en fristående pooldusch. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
171 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: En 60 m2 öppen planlösning vardagsrum och matsal med en modern vedeldad spis och altandörrar som leder ut mot en terrass med söderläge. Ett 30 m2 stort kök som är väldigt modernt inrett, fullt utrustat och som sträcker sig till en matsal med glasskärmad vinterträdgård med den vackraste havsutsikten mot sydost och sydväst och tillgång till bad och pool. Det finns ett grovkök utanför huvudmatsalen.

Det finns fyra sovrum på bottenvåningen med ett av dem som för närvarande används som omklädningsrum, 23 m2 Master bedroom har stora garderober A/C och ett 8 m2 badrum. De återstående tre sovrummen varierar från 5 m2 till 14 m, med två av dem med havsutsikt. Det större sovrummet har altandörrar som leder ut till en extern terrass. Det finns också ett separat badrum.

Övre våningen: Trappor leder till ett 12 m2 sovrum med skjutbara altandörrar som öppnar mot en 8,5 m terrass med utsikt över havet och bergen. Sovrummet har en 5 m2 badrum med dusch.
Kök
Fullt utrustat kök och ett nedre fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin villa med underbar havsutsikt i västra Nerja med 5 sovrum, 3 badrum och en privat pool. Med söderläge. Denna 25 0m2 villa ligger 2 kilometer uppför en väg genom mango, mandel och olivlundar. Villan har ett riktigt enastående lantligt läge men bara 15 minuters bilresa till centrum av Nerja. Tomt på cirka 4 280 m2, mestadels på en nivå och med parkering för 3-4 fordon, ett terrasserat område på cirka 300 m2 inklusive en 6 m x 11 m pool satt innanför en attraktiv hög stenmur. En inbyggd grill och en fristående pooldusch.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4528 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Nerja
Costa del Sol

Pris:
699 950 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
171 m2
Tomtarea:
4528 m2
Ref.nr
CCZTM4533

Dela

Till toppen