Fin villa med underbar havsutsikt i efterfrågade Tamango Hill, Nerja

Fin villa med underbar havsutsikt i efterfrågade Tamango Hill, endast 5 minuters bilresa väster om Nerja, känd för sin fantastiska utsikt över bergen och stranden. Fastigheten är belägen några få minuter från de många stränderna, lokala barerna, affärerna och restaurangerna. Denna fullt utrustade villa med 5 sovrum och 5 badrum ligger på den högsta punkten i urbaniseringen med terrasser i syd och sydväst och vilan har enastående havsutsikt. Stor takterrass och mindre pool. Med garage, A/C och takfläktar i alla rum. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
143 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Från huvudporten, några steg leder till en 24 m2 terrass med sydvästläge, med utsikt över havet och staden Nerja. Entrén öppnas direkt upp mot ett 20 m2 rymlig vardagsrum och matsal och ett 7 m2 fullt utrustat kök. Det finns en liten garderob, 9 m2 sovrum med inbyggd garderob och eget duschrum på ca. 4 m2. Loungen, köket och sovrummet har alla access till en 14 m2 terrass med steg som leder till en andra terrass med sydvästläge och 12 m2 privat pool. Det finns också en rymlig och bekväm täckt terrass på cirka 23 m2.

Övre våningen: En 30 m2 öppen planlösning med separat duschrum, med access till en stor 42 m2 takterrass med fantastisk utsikt över Nerja och omgivande berg.

Nedre bottenvåning: En fristående lägenhet med egen ingång och intern tillgång direkt från bottenvåningen, som består av tre sovrum på ca. 21 m2, 8 m2 och 16 m2, alla med inbyggda garderober och eget badrum. Det finns också ett stort och ljust vardagsrum på ca. 21 m2 vilket leder till en solig 34 m2 muromgärdad terrass, ett 7 m2 kök fullt utrustat. Det finns också en garderob och ett förrådsrum.
Kök
Fullt utrustat kök och ett nedre fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin villa med underbar havsutsikt i efterfrågade Tamango Hill, endast 5 minuters bilresa väster om Nerja, känd för sin fantastiska utsikt över bergen och stranden. Fastigheten är belägen några få minuter från de många stränderna, lokala barerna, affärerna och restaurangerna. Denna fullt utrustade villa med 5 sovrum och 5 badrum ligger på den högsta punkten i urbaniseringen med terrasser i syd och sydväst och vilan har enastående havsutsikt. Stor takterrass och mindre pool. Med garage, A/C och takfläktar i alla rum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 288 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Tamango Hill, Nerja
Costa del Sol

Pris:
590 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
143 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
288 m2
Ref.nr
CCZTM4519

Dela

Till toppen