Vacker poolvilla med spektakulär utsikt i Algarrobo

Vacker poolvilla med spektakulär utsikt. Villan är belägen i Algarrobo. 2-plansvillan består av hall, vardagsrum, matsal, 4 sovrum, kök samt 4 badrum. Terrasser, balkong och altaner samt pool. Trädgård. Garage för 2 bilar. Huset är utrustat med solpaneler. Allt är i mycket gott skick. Kontakta oss för att köpa hus i Algarrobo. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
205 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, matsal, 4 sovrum, kök samt 4 badrum. Terrasser, balkong och altaner, samt pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker poolvilla med spektakulär utsikt. Villan är belägen i Algarrobo. 2-plansvillan består av hall, vardagsrum, matsal, 4 sovrum, kök samt 4 badrum. Terrasser, balkong och altaner samt pool. Trädgård. Garage för 2 bilar. Huset är utrustat med solpaneler. Allt är i mycket gott skick.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3052 m2
Typ: Trädgård med pool
Tomtbeskrivning
Trädgård med pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Algarrobo är en kommun i Spanien. Algarrobo ligger i provinsen Provincia de Málaga och regionen Andalusien, i den södra delen av landet, 400 km söder om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 6 584 invånare.] Arean är 9,7 km2. Algarrobo gränsar till Arenas, Sayalonga och Vélez-Málaga.

Terrängen i Algarrobo är platt åt sydväst, men åt nordost är den kuperad.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 19 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 29 °C, och den kallaste är januari, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 757 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 157 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 4 mm nederbörd

Den gamla delen av staden är fortfarande i stort sett oförändrad med smala, slingrande gator och vitkalkade hus med smidesjärnsbalkonger överfyllda med röd geranium. 1660-tals renässankyrka i centrum av byn, dominerar ett liten torget, med kullerstensgränder med färgglatt målade hus som bildar en labyrint av förgreningar utåt och uppåt.

På kanten av de gamla kvarteren är El Ingenio "The Mill" en renässansbyggnad som en gång var slottet, ägd av den tidigare Manrique de Lara, grevarna av Frigiliana. Det byggdes på 1500-talet med hjälp av väggarna från en gammal fästning.

Byn har varit bebodd av många civilisationer, av både fenicier och romare i århundraden f.Kr. till araberna i medeltiden. Under den arabiska ockupationen av den iberiska halvön byggdes en befäst borg ovanför staden. Under Alpujarranupproret år 1568 som var utspridd över en stor del av södra Andalusien, utkämpades en hård kamp i Frigiliana och slutade med avvisningen av den arabiska befolkningen. Nästan 4 000 morer (araber som hade döpts kristna) försvarade slottet utan framgång mot spanjorerna. Efteråt revs slottet sten för sten och resterna kan fortfarande ses.
Kommunikation
.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Algarrobo
Costa del Sol

Pris:
748 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
205 m2
Tomtarea:
3052 m2
Ref.nr
CCZTM4503

Dela

Till toppen