Lägenhet 3:a i Nordic Royal Club - med alla faciliteter nära strand

Lägenhet 3:a i Nordic Royal Club, som är ett unikt komplex med mycket hög service som tex dygnetrunt reception, gym, bastu, jacuzzi, bilbliotek och diverse salonger. Det erbjuds även aktiviteter för de boende och det finns även 2 gästlägenheter som kan hyras. Ett mycket trevligt och socialt komplex som även är handikappvänligt. Detta är en fin välskött lägenhet med 2 sovrum och 1 stort badrum plus gästtoalett. Rymlig terrass med vacker utsikt över trädgârd, pool och havet. Gångavstånd till allt inklusive stranden. Bra pris! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
110 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad lägenhet bestående av: Hall, vardagsrum och matsal fullt utrustat kök, två sovrum, ett badrum och en terrass om ytterligare 14 m2 med sydvästligt läge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 6, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a i Nordic Royal Club, som är ett unikt komplex med mycket hög service som tex dygnetrunt reception, gym, bastu, jacuzzi, bilbliotek och diverse salonger. Det erbjuds även aktiviteter för de boende och det finns även 2 gästlägenheter som kan hyras. Ett mycket trevligt och socialt komplex som även är handikappvänligt.
Detta är en fin välskött lägenhet med 2 sovrum och 1 stort badrum plus gästtoalett. Rymlig terrass med vacker utsikt över trädgârd, pool och havet. Gångavstånd till allt inklusive stranden. Bra pris!

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Byggnadsår
1986
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): 500 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 365 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nueva Atalya
Costa del Sol

Pris:
194 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
110 m2
Ref.nr
CAELE1109

Dela

Till toppen