Panorama Beach, helt nytt boende beläget på Torrox Costa

Endast ett fåtal takvåningar 3-rumslägenhetre kvar i Panorama Beach, som är ett helt nytt boende som ska slutföras i mitten av 2018, belägen på Torrox Costa mot El Morche vilket gör det idealiskt för att nå motorvägen till både Malaga och Granada. Avståndet till Torre de Mar i väster och Nerja till öster blir lika långt. Läget på boendet blir huvudsakligen mot öst och väst vilket får alla lägenheter att vara ljusa och luftiga. Fullt utrustade kök med moderna vitvaror och luftkonditionering samt varmvattenförsörjning av AEROTERMIA. Takvåning med en boarea om 70,54 är: Ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, samt en takterrass om hela 46,55 m2. Det är planerat för garage som man sedan kan hyra, vissa garage inkluderar också lagringsutrymmen. Tillkommer för garage 5 000 Euro och förråd 2 500 euro. Området har attraktiva trädgårdar, en inomhus pool och en utomhus. Solterrass och direkt tillgång till stranden gör Panorama Beach till en utmärkt investering, idealisk både för långsiktigt bostadsboende eller kortare semester samt uthyrning.
Hör med oss om lediga takvåningar, placering och pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70.54 m2
Rumsbeskrivning
Takvåning med en boarea om 70,54 är: Ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, samt en takterrass om hela 46,55 m2
Det är planerat garage som man sedan kan hyra, vissa garage inkluderar också lagringsutrymmen.

Tillkommer för garage 5 000 Euro och förråd 2 500 Euro.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
Endast ett fåtal takvåningar 3-rumslägenhetre kvar i Panorama Beach, som är ett helt nytt boende som ska slutföras i mitten av 2018, belägen på Torrox Costa mot El Morche vilket gör det idealiskt för att nå motorvägen till både Malaga och Granada. Avståndet till Torre de Mar i väster och Nerja till öster blir lika långt.

Läget på boendet blir huvudsakligen mot öst och väst vilket får alla lägenheter att vara ljusa och luftiga. Fullt utrustade kök med moderna
vitvaror och luftkonditionering samt varmvattenförsörjning av AEROTERMIA. Takvåning med en boarea om 70,54 är: Ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, samt en takterrass om hela 46,55 m2. Det är planerat för garage som man sedan kan hyra, vissa garage inkluderar också lagringsutrymmen.

Tillkommer för garage 5 000 Euro och förråd 2 500 Euro.

Området har attraktiva trädgårdar, en inomhus pool och en utomhus. Solterrass och direkt tillgång till stranden gör Panorama Beach till en utmärkt investering, idealisk både för långsiktigt bostadsboende eller kortare semester samt uthyrning..

Hör med oss om lediga takvåningar, placering och pris..

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70.54 m2
Ref.nr
CCZTM4402

Dela

Till toppen