En välkänd indisk restaurang i Nerja till salu

En välkänd indisk restaurang, den allra första indiska restaurangen öster om Malaga är nu till salu (Freehold) efter 31 år med samma ägare, ett indiskt-svenskt par Belägen på en av de absolut mest trafikerade gågatorna i den gamla centrala delen av Nerja. Restaurangen är fördelad över 2 våningar plus en stor takterrass, 3 barer, 2 terrasser, 5 toaletter, det finns ett stort fullt utrustat kök med en mattjänst till varje våning inkl. takterrassen. Man serverar idag 3 generationer av kunder i en modern, elegant och lyxig miljö.
Det finns en parkering alldeles bakom restaurangen och endast en lätt promenad för de som bor i och nära centrum av Nerja. Kontakta oss för att köpa kommersiella lokal och verksamhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av kommersiell lokaler, verksamheter, hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
270 m2
Rumsbeskrivning
Restaurangen är fördelad över 2 våningar plus en stor takterrass, 3 barer, 2 terrasser, 5 toaletter, det finns ett stort fullt utrustat kök med en mattjänst till varje våning inkl. takterrassen.
Kök
Stort fullt utrustat kök.
Toalett
Fem toaletter.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
En välkänd indisk restaurang, den allra första indiska restaurangen öster om Malaga är nu till salu (Freehold) efter 31 år med samma ägare, ett indiskt-svenskt par Belägen på en av de absolut mest trafikerade gågatorna i den gamla centrala delen av Nerja.
Restaurangen är fördelad över 2 våningar plus en stor takterrass, 3 barer, 2 terrasser, 5 toaletter, det finns ett stort fullt utrustat kök med en mattjänst till varje våning inkl. takterrassen. Man serverar idag 3 generationer av kunder i en modern, elegant och lyxig miljö.
Det finns en parkering alldeles bakom restaurangen och endast en lätt promenad för de som bor i och nära centrum av Nerja.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Övrigt
Restaurangen är i 2 plan av totalt 4 plan och i köpet ingår lokalen om ca 270 m2 och stor takterrass.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Kundstatistik idag: Brittiska 30%, Skandinaviska 30%, Spanska 20%, Irländska 10%, Övriga europeiska 5% och 5% resten av världen.

Potential: Ex.vis som en restaurang i 3 plan, perfekt som pub/sportbar restaurang, idealisk för nykomling med en vision.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nerja
Costa del Sol

Pris:
1 695 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
270 m2
Ref.nr
CSK180202

Dela

Till toppen