3-rumslägenhet med bra lägre nära Torrecillastranden och centrum

3-rumslägenhet med bra lägre nära Torrecillastranden och Nerja centrum, fördelad med ett modernt kök, vardagsrum med tillgång till balkong, 2 sovrum och ett nästan nytt badrum. Kort gångavstånd till all service, bar/restauranger och Torrecillastranden. Lägenheten är mycket intressant för er som vill hyra ut under de tider ni inte själv utnyttjar lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum, samt balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 6, hiss finns ej
Allmänt
3-rumslägenhet med bra lägre nära Torrecillastranden och Nerja centrum, fördelad med ett modernt kök, vardagsrum med tillgång till balkong, 2 sovrum och ett nästan nytt badrum. Kort gångavstånd till all service, bar/restauranger och Torrecillastranden. Lägenheten är mycket intressant för er som vill hyra ut under de tider ni inte själv utnyttjar lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): 195 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 47,09 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Playa Torrecilla, Nerja
Costa del Sol

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CSK180204

Dela

Till toppen