3-rumslägenhet med fin havsutsikt helt nyrenoverad

3-rumslägenhet med fin havsutsikt helt nyrenoverad och all inredning/möbler helt nytt och oanvänt ingår i köpet. På 7:e våningen högst upp i fastigheten har man en fantastisk utsikt mot både Medelhavet och bergen från den ovanligt stora terrassen med västerläge. Hiss finns i byggnaden. Detta är ett tillfälle för er som vill köpa "nytt" och med "nyckel i handen" med ett centralt läge och all service runt hörnet. Bara några få minuters promenad till badstränder och Balcon de Europa. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum, samt stor terrass med västerläge och havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
7 av 7, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med fin havsutsikt helt nyrenoverad och all inredning/möbler helt nytt och oanvänt ingår i köpet. På 7:e våningen högst upp i fastigheten har man en fantastisk utsikt mot både Medelhavet och bergen från den ovanligt stora terrassen med västerläge. Hiss finns i byggnaden. Detta är ett tillfälle för er som vill köpa "nytt" och med "nyckel i handen" med ett centralt läge och all service runt hörnet. Bara några få minuters promenad till badstränder och Balcon de Europa.

Byggnad

Byggnadstyp
7-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): 282,81 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 35 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nerja
Costa del Sol

Pris:
195 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CSK180410

Dela

Till toppen