4-rumslägenhet med terrass i La Hacienda, Paradorområdet

4-rumslägenhet med terrass i La Hacienda, Paradorområdet i Nerja. Lägenheten har en öppen planlösning kök, matsal och vardagsrum som har en direkt access till en solig terrass med söderläge. Stor gemensam trädgård med pool. Läget i Paradorområdet är perfekt med närhet ner till Playa Burriana, samt gångavstånd till all service och Balcon de Europa. Mycket efterfrågat läge för uthyrning både låg- och lågsäsong. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 4-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matal med fullt utrustat kök iöppen planlösning, tre sovrum och två badrum, samt terrass med direkt söderläge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej
Allmänt
4-rumslägenhet med terrass i La Hacienda, Paradorområdet i Nerja. Lägenheten har en öppen planlösning kök, matsal och vardagsrum som har en direkt access till en solig terrass med söderläge. Stor gemensam trädgård med pool. Läget i Paradorområdet är perfekt med närhet ner till Playa Burriana, samt gångavstånd till all service och Balcon de Europa. Mycket efterfrågat läge för uthyrning både låg- och lågsäsong.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 383,63 Euro/år.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.,
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Hacienda, Nerja
Costa del Sol

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Ref.nr
CSK180411

Dela

Till toppen