Exklusivt Townhouse under uppförande i centrala Nerja

Exklusivt Townhouse under uppförande i centrala Nerja endast en kort promenad till de stora attraktionerna i Nerja, inklusive Balcon de Europe och Calahonda-stranden. Huset beräknad vara klart juli månad 2018. Byggd över 4 våningar och det finns väldigt få Townhouse som detta i centrala Nerja. Utseende och design kommer att vara ljus och luftig tack vare smart användning av glas, stål och diskret belysning. Med egen privat pool och takterrass, samt intermn hiss. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Nerja och Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Ett 10 m2 stort vardagsrum kombinerat med en öppen planlösning om 12 m2, med det "vita köket" som är extremt modernt med en induktionshäll och diskreta apparater i hela köket. Det finns också ett WC och lounge på samma våningsplan. Köket öppnar ut mot terrassen och innergården med helt utdragbara glaspartier, som ger en mycket luftig och rymlig känsla.

Andra våningen: Ett 15 m2 vardagsrum, ett 12 m2 sovrum med eget badrum, vardagsrummet öppnar mot ett terrasserat terrassområde. Trapan leder upp till tredje våningen.

Tredje våningen: 2 sovrum med eget badrum om 12 m2 och 14 m2, varav en öppnar upp till en terrass.

Takterrass: En 37 m2 stor takterrass och en 8 m2 pool med havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Solpaneler
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusivt Townhouse under uppförande i centrala Nerja endast en kort promenad till de stora attraktionerna i Nerja, inklusive Balcon de Europe och Calahonda-stranden. Huset beräknad vara klart juli månad 2018. Byggd över 4 våningar och det finns väldigt få Townhouse som detta i centrala Nerja. Utseende och design kommer att vara ljus och luftig tack vare smart användning av glas, stål och diskret belysning. Med egen privat pool och takterrass, samt intern hiss.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Pool på taket.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Nerja
Costa del Sol

Pris:
699 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCZTM4458

Dela

Till toppen