Fantastiskt tillfälle i Cómpeta en vacker villa med pool

Fantastiskt tillfälle i Cómpeta villa med pool. Villan erbjuder en spektakulär utsikt från flera terrasser, kök, matsal, vardagsrum och kontor ner mot Medelhavet, fantastiska berg och utsikt över landskapet ända ner till Torre del Mar. Villan är omgiven av en vacker delvis terasserad trädgård. Den här villan måste ses. I vardagsrummet med extra högt i tak finns en mezzanin som idag används som bibliotek. Villan har även en fantastisk kringbyggd terrass med en täckt pergola som ger det perfekta sol- vind- och regnskyddet vid olika behov och årstider för BBQ och måltider ute. Från denna terrass har ni tillgång till en bastu med duschrum, ett rum som idag används som en hobbyverkstad, samt ett förråd, som idag används som vedbod till öppna spisen i vardagsrummet. Poolen (5 m x 10 m ligger på västra sidan av huset och erbjuder sol mest hela dagen. Hela villan har central vattenvärme och isolerglasfönster och erbjuder ett härligt åretruntboende med stor hemkänsla. Kontakta oss för att köpa hus kring Cómpeta. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 5 sovrum
Boarea + Biarea
126.9 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Sovrum 1 om 13.50 m2 (4,1 m x 3,3 m).

Sovrum 2 om 10.10 m2 (3,6m x 2,8m).

Sovrum 3 om 11.30 m2 (3.9m x 2.9m).

Klädkammare om 3.45 m2 (2,3m x 1,5m)

Badrum En-suite om 5.20 m2 (3.7m x 1.4m).

Gästbadrum om 4 m2 (2.1m x 1.9m).

Arbetsrum om 7.30 m2 (2,8 m x 2,6 m).

Vardagsrum om 32.10 m2 (7.3m x 4.4m).
Vardagsrummet har en öppen spis med hörnläge.

Kontor om 6.6 m2 (4.4m x 1.5m).
Rummet som används som kontor har ett stort Isolerglasparti med en fantastisk utsikt ner mot Medelhavet.

Matsal om 12 km2 (4.8m x 2.5m).
Matsalen har direkt access till en terrass med söderläge.

Kök om 15.10 m2 (5,4m x 2,8m).
Köket är fullt utrustat med plats för bord och stolar med direkt access till ett tvättrum.

Tvättrum om 6.25 m2 (2.6m x 2.4m).
Från tvättrummet har man direct access till den kringbyggda täckta terrassen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fantastiskt tillfälle i Cómpeta villa med pool. Villan erbjuder en spektakulär utsikt från flera terrasser, kök, matsal, vardagsrum och kontor ner mot Medelhavet, fantastiska berg och utsikt över landskapet ända ner till Torre del Mar. Villan är omgiven av en vacker delvis terasserad trädgård. Den här villan måste ses. I vardagsrummet med extra högt i tak finns en mezzanin som idag används som bibliotek. Villan har även en fantastisk kringbyggd terrass med en täckt pergola som ger det perfekta sol- vind- och regnskyddet vid olika behov och årstider för BBQ och måltider ute. Från denna terrass har ni tillgång till en bastu med duschrum, ett rum som idag används som en hobbyverkstad, samt ett förråd, som idag används som vedbod till öppna spisen i vardagsrummet. Poolen (5 m x 10 m ligger på västra sidan av huset och erbjuder sol mest hela dagen. Hela villan har central vattenvärme och isolerglasfönster och erbjuder ett härligt åretruntboende med stor hemkänsla.

Övriga byggnader

Carport.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1366 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool 5 meter x 10 meter.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): 501,16 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cómpeta har länge varit känd som pärlan i Axarquía, en av de bästa anledningarna för en vistelse eller ett eget boende i Axarquíaprovinsen.

Belägen 700 meter över havet med fantastisk utsikt över de omgivande bergen, landskapet och Medelhavet. Cómpetaär mest känd för sitt lokalt producerat vin, finns både torrt och sött. En av de mest populära årliga festligheterna här är Noche del Vino (Vinnatten) kring den 15 augusti som presenterar ett program för flamenco och sevillana musik och dans, plus massor av friflytande vin. Lokalbefolkningen föredrar det söta vinet, medan de utländska invånare och turisterna föredrar det torra vinet. Området är särskilt populärt bland skandinaver, många har renoverade gamla bondgårdar och fincas i närheten.

En stadig tillströmning av utlänningar har visat sig vara positivt för lokalbefolkningen för att hjälpa till att bromsa den oundvikliga migration av unga människor till städerna och kusten. Nuförtiden är Compéta självförsörjande och blomstrande, med sina ca 3 000 invånare med en lokal marknaden med daglig tillförsel av kött, fisk och grönsaker. Den Gamla staden med dess viktigaste centrum, Plaza Almijara, domineras av en magnifik kyrka från 1500-talet. Detta livliga torge är en av de bästa ställena i byn för avkoppling med ett brett urval av barer och restauranger.

Compéta är fascinerande att utforska med sin labyrint av smala kullerstensgator, som går tillbaka till den moriska tiden och med spektakulära vyer. Staden ligger mindre än en timme från Malaga flygplats på vägen till Motril, så perfekt för att skaffa sig ett andra boende i denna vackra ort.
Kommunikation
Till Torrox är det 14 km och till Torre del Mar 20 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cómpeta, en la Axarquia
Costa del Sol

Pris:
399 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
126.9 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
1366 m2
Ref.nr
CSK180203

Dela

Till toppen