Tomt om hela 1 426 m² på Calle Camino de la Exótica i Nerja

Tomt om hela 1 426 m² på Calle Camino de la Exótica i Nerja 2 000 m rakt ner till Torecillastranden. Mindre än 5 minuters bilresa från centrala Nerja och en kort promenad. En tomt om 1 426 m², totalt 822 m² är registrerad för byggnad. Maximal tillåten byggarea på tomten är 151m2. Många nya exklusiva villor byggs i området. Kontakta oss för att köpa tomt i Nerja. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1426 m2
Typ: Mark
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp att ansluta från tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.
Kommunikation
2 000 m rakt ner till Torecillastranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Calle Camino de la Exótica, Nerja
Costa del Sol

Pris:
249 000 EUR
Tomtarea:
1426 m2
Ref.nr
CCZTM4443

Dela

Till toppen