Exklusiva 4-rumslägenheter under uppförande, Rincón de la Victoria

Exklusiva 4-rumslägenheter under uppförande i Rincón de la Victoria med totalt 21 lägenheter bara 3 km från Añoreta Golf och stranden i Rincón de la Victoria. Endast 15 km från Malága centrum. Det kommer finnas anlagda gemensamma trädgårdar med avkopplingsområden och en gemensam pool. Lägenheter designade i medelhavsstil med stora panoramafönster för att ge mycket ljus. Över tre våningar där lägenheterna på bottenplan har privat trädgård och där lägenheterna på övervåningen har takterrass. Varje lägenhet har två tilldelade parkeringsplatser och ett förråd. Videoinspelningssystem, aerotermisk luftkonditionering och centralvärme. Pris från 250 000 Euro. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Rincón de la Victoria och Nerjaområdet. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Rincón de la Victoria och Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
96 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 4-rumslägenheter bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, kök med frukostbar, tre sovrum och två badrum, samt terrass med trädgård bottenplan, terrass för andra plan och takterrass för övre plan.
Kök
Inrett kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1/2/3 av 3, hiss finns
Allmänt
Exklusiva 4-rumslägenheter under uppförande i Rincón de la Victoria med totalt 21 lägenheter bara 3 km från Añoreta Golf och stranden i Rincón de la Victoria. Endast 15 km från Malága centrum. Det kommer finnas anlagda gemensamma trädgårdar med avkopplingsområden och en gemensam pool. Lägenheter designade i medelhavsstil med stora panoramafönster för att ge mycket ljus. Över tre våningar där lägenheterna på bottenplan har privat trädgård och där lägenheterna på övervåningen har takterrass. Varje lägenhet har två tilldelade parkeringsplatser och ett förråd. Videoinspelningssystem, aerotermisk luftkonditionering och centralvärme. Pris från 250 000 Euro.

Hör med oss om lediga lägenheter, pris och placering.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Rincón de la Victoria är en kommun och vacker kustort i provinsen Provincia de Málaga och regionen Andalusien, i den södra delen av landet, 400 km söder om huvudstaden Madrid. Antalet invånare är 41 216. Rincón de la Victoria ligger bara 12 km öster om Malága och gör det tillen bekväm bas för dee som arbetar i staden, men föredrar havsbrisen och stränderna och den relativa lugnet i en kustort. Det är också en populär plats för spanjorera att "veranear" (spendera sommarmånaderna) och många familjer har sitt andra hem här. Kommunen Rincon inkluderar den närliggande kustorten La Cala och den vackra inre byn Benagalbon.
Kommunikation
3 km ner till stranden i Rincón de la Victoria.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Rincón de la Victoria
Costa del Sol

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
96 m2
Biarea:
10 m2
Ref.nr
CCZTM443B

Dela

Till toppen