Unik release av 3-rumslägenheter i Estepona front mot stranden

Unik release av 3-rumslägenheter i Estepona front mot stranden. Bara fem minuter från Estepona Marina och några få km från Sotogrande. Området har många fritidsaktiviteter, Estepona Golf ligger mindre än 10 km bort. På en tomt om 1 hektar med anlagda trädgårdar, en gemensam"infinity" pool och en relaxzon med uppvärmd pool, turkiskt bad, hydromassage, det finns också en tennisbana och gym. De 70 lägenheterna har 2, 3 och 4 sovrum, samt lägenheterna på bottenvåningen har privat trädgård. Golvvärme och luftkonditioneringssystem med värmepump och kanaler. Fullt utrustade kök med ledande varumärken, möjlighet till kundanpassning, En eller två garageplatser och förråd ingår i köpet. Hör med oss om lediga lägenheter, placering och pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Estepona. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Estepona och Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
71.84 m2
Rumsbeskrivning
Här 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, tvättavdelning, samt en terrass.
Kök
Fullt inrett och utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-4 av 5, hiss finns
Allmänt
Unik release av 3-rumslägenheter i Estepona front mot stranden. Bara fem minuter från Estepona Marina och några få km från Sotogrande. Området har många fritidsaktiviteter, Estepona Golf ligger mindre än 10 km bort. På en tomt om 1 hektar med anlagda trädgårdar, en gemensam "infinity" pool och en relaxzon med uppvärmd pool, turkiskt bad, hydromassage, det finns också en tennisbana och gym. De 70 lägenheterna har 2, 3 och 4 sovrum, samt lägenheterna på bottenvåningen har privat trädgård. Golvvärme och luftkonditioneringssystem med värmepump och kanaler. Fullt utrustade kök med ledande varumärken, möjlighet till kundanpassning, En eller två garageplatser och förråd ingår i köpet.

Hör med oss om lediga lägenheter, placering och pris.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift:
Fastighetsskatt (IBI):
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Estepona ligger i den västra delen av Costa del Sol vid foten av Sierra Bermejabergen, ca 30 km väster om Marbella. Estepona har en lång strandpromenad översållad med växter och palmer och en fin sandstrand, Den gamla stadskärnan är mycket vacker, med stenlagda gränder och två underbara torg . Fiskmarknaden är definitivt värd att se. Estepona har den största fiskeflottan väster om Malaga med den dagliga gryningsritualen i hamnen, där den återvändande fiskeflottan auktionerar ut av den fisk som fångats under natten är väl värd att se och efter kl. 07.00 är auktionen över.

Från maj och framåt pågår tjurfäktningssäsongen i en modern tjurfäktningsarena som påminner om en Henry Moore skulptur. I början av juli pågår Fiesta y Feria veckan, där hela familjer klär upp sig i flamencodräkter.

För golfälskare är Estepona hem för många kända golfbanor inklusive det väl etablera Atalaya Golf Resort, El Paraiso, Valle Romano, Estepona Golf och La Duquesa. Några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och även i Spanien ligger i närheten och inkluderar den berömda Valderrama Golf Club, Finca Cortesin, Sotogrande, San Roque, La Reserva, Los Arqueros och många fler.

Estepona har en egen marina (Puerto Deportivo) och småbåtshamn som är väl värt ett besök där man kan strosa runt när som helst på året med dess många båtar och yachter permanent förtöjda i hamnen tillsammans med ett bra utbud av kaféer, restauranger, barer och små butiker.
Kommunikation
Till stranden: 20 m.
Till butiker: 1 km.
Till golf: 15-10 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Estepona
Costa del Sol

Pris:
485 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
71.84 m2
Ref.nr
CCZTM4427

Dela

Till toppen