Lantvilla i Viñuela med pool och fin solterrass till ett mycket bra pris

Fin lantvilla i Viñuela med pool och fin solterrass till mycket bra pris belägen endast några få minuters bilresa från huvudvägen Venta Baja och bara 20 minuters bilresa till kusten i Torre del Mar. Den attraktiva sjön Viñuela med sina vackra promenader och allehanda vattensporter mindre än 10 minuters bilresa bort. De flesta möblerna ingår i köpet. Kontakta oss för att köpa hus i Viñuela. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
100 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entré och hall, ett 35 m2 stort vardagsrum med matsal, samt med A/C och en braskamin. Vardagsrummet och matsalen har direkt access till en välvd terrass täckt om cirka 12 m2 och 8m x 4m pool, med omgivande solterrass och liten trädgård. Det kompakta köket om 6.5 m2 är modernt inrett och fullt utrustat.

Det finns 3tresovrum på mellan 9 m2 och 11 m2 med monterat garderobsutrymme, varav Master bedroom har ett eget badrum och det finns ett gästbadrum. Alla rum har A/C. Takfläktar i alla rummen. De flesta möblerna ingår i köpet.
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare med gästhus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin lantvilla i Viñuela med pool och fin solterrass till mycket bra pris belägen endast några få minuters bilresa från huvudvägen Venta Baja och bara 20 minuters bilresa till kusten i Torre del Mar. Den attraktiva sjön Viñuela med sina vackra promenader och allehanda vattensporter mindre än 10 minuters bilresa bort. De flesta möblerna ingår i köpet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool med solterrass på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Viñuela är den yngsta staden i regionen Axarquia. Den utvecklades på 1700-talet kring ett värdshus vid vägen från Vélez till Granada. Området har dock varit bebott sedan tidernas begynnelse. Bevis på detta kan hittas i de tre arkeologiska utgrävningar som utförts här. Nära till centrum är dammen som har lånat sitt namn från orten. Utvecklad av floden Guaro, är La Viñuela vattenreservoar byns viktigaste källan till vatten, samt en turistattraktion . Andra turistattraktioner inkluderar kyrkan San José, Shrine of Virgen de las Angustias och vakttorn.
Kommunikation
12 km till kusten vid Torre del Mar, 10 km väster om Torrox Costa.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Viñuela, Málaga
Costa del Sol

Pris:
179 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCZTM4429

Dela

Till toppen