Helt nybyggd exklusiv designvilla under uppförande

Helt nybyggd exklusiv designvilla med ett fantastiskt läge i Los Flamingos Golf med utsikt över Medelhavet, Gibraltar och Afrika. Denna fantastiska designvilla erbjuder avskildhet, direkt tillgång till golfbanan och en hisnande utsikt mot Medelhavet, Afrika och Gibraltar. Dessutom finns det ett dubbelgarage med direkt tillgång till villan, en separat tvättstuga och en vacker anlagd trädgård. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
416 m2 + 197 m2
Rumsbeskrivning
Entrén på bottenvåningen leder till ett vackert rymligt vardagsrum med öppet kök, gästtoalett, sittgrupp/TV-rum och ett rymligt sovrum med eget badrum. Bottenvåningen har helt glasade väggar med utsikt över infinitypoolen, havet och golfbanan. Vardagsrummet leder till en imponerande helt flytande täckt terrass. Denna terrass ligger över en upplyst terrass med en stor infinitypool och den vackra anlagda trädgården.

Övervåningen hänger som ett "galleri" ovanför bottenvåningen med utsikt mot havet. Denna våning innehåller tre rymliga sovrum och tre badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helt nybyggd exklusiv designvilla med ett fantastiskt läge i Los Flamingos Golf med utsikt över Medelhavet, Gibraltar och Afrika. Denna fantastiska designvilla erbjuder avskildhet, direkt tillgång till golfbanan och en hisnande utsikt mot Medelhavet, Afrika och Gibraltar. Dessutom finns det ett dubbelgarage med direkt tillgång till villan, en separat tvättstuga och en vacker anlagd trädgård.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1377 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Om Puerto Banús är de rikas lekplats på Costa del Sol, så är Nueva Andalucía loungen. Grannorten Banús och därefter sträcker sig Nueva Andalucía in från havet mot land, över kuperad terräng som är beströdd med ett par härliga sjöar, mot den imponerande La Concha Mountain och kantad av några av de finaste golfbanorna i Spanien.
Kommunikation
Till stranden: 2 km.
Till butiker: 2 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Urb. Los Flamingos Golf, Marbella
Costa del Sol

Pris:
1 899 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
416 m2
Biarea:
197 m2
Tomtarea:
1377 m2
Ref.nr
CCHSMV146

Dela

Till toppen