Vacker rymlig lyxig 3-rumslägenhet belägen i 5* Kempiniski Hotel

Vacker rymlig lyxig 3-rumslägenhet belägen i 5* Kempinski Hotel i Estepona, granne med stranden. Sydvästläge med havsutsikt och i frontlinjen mot stranden. Fullständig hotellservice och användning av alla faciliteter och installationer. Kempinski Hotel ligger framför stranden, bredvid Laguna Village och med gångavstånd till Estepona centrum. Mycket bra uthyrningsprogram med Kempinski, med möjlighet att ansluta sig till. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
155 m2
Rumsbeskrivning
Vardagsrum med öppet fullt utrustat kök med direkt tillgång till terrassen om hela 26 m2. Master bedroom med badrum och gästsovrum med badrum, gästtoalett, förvaring och garageplats.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
Gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Vacker rymlig lyxig 3-rumslägenhet belägen i 5* Kempinski Hotel i Estepona, granne med stranden. Sydvästläge med havsutsikt och i frontlinjen mot stranden. Fullständig hotellservice och användning av alla faciliteter och installationer. Kempinski Hotel ligger framför stranden, bredvid Laguna Village och med gångavstånd till Estepona centrum. Mycket bra uthyrningsprogram med Kempinski, med möjlighet att ansluta sig till.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1999
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Övrigt
Privat garageplats och förråd i källarplan under byggnaden. Med access upp till lägenheten med närliggande hiss från källarplan.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Stor pool och solterrass på området.

Fastighetsskatt (IBI): 1 603 Euro/år.
Samfällighetsavgift: 282 Euro/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Estepona ligger i den västra delen av Costa del Sol vid foten av Sierra Bermejabergen, ca 30 km väster om Marbella. Estepona har en lång strandpromenad översållad med växter och palmer och en fin sandstrand, Den gamla stadskärnan är mycket vacker, med stenlagda gränder och två underbara torg . Fiskmarknaden är definitivt värd att se. Estepona har den största fiskeflottan väster om Malaga med den dagliga gryningsritualen i hamnen, där den återvändande fiskeflottan auktionerar ut av den fisk som fångats under natten är väl värd att se och efter kl. 07.00 är auktionen över.

Från maj och framåt pågår tjurfäktningssäsongen i en modern tjurfäktningsarena som påminner om en Henry Moore skulptur. I början av juli pågår Fiesta y Feria veckan, där hela familjer klär upp sig i flamencodräkter.

För golfälskare är Estepona hem för många kända golfbanor inklusive det väl etablera Atalaya Golf Resort, El Paraiso, Valle Romano, Estepona Golf och La Duquesa. Några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och även i Spanien ligger i närheten och inkluderar den berömda Valderrama Golf Club, Finca Cortesin, Sotogrande, San Roque, La Reserva, Los Arqueros och många fler.

Estepona har en egen marina (Puerto Deportivo) och småbåtshamn som är väl värt ett besök där man kan strosa runt när som helst på året med dess många båtar och yachter permanent förtöjda i hamnen tillsammans med ett bra utbud av kaféer, restauranger, barer och små butiker.
Kommunikation
Till stranden: 50 meter.
Till butiker: 1 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Kempinski Hotel, Estepona
Costa del Sol

Pris:
895 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
155 m2
Ref.nr
CCHSMA120

Dela

Till toppen