Vacker rymlig lyxig 4-rums hörnlägenhet med stor hörnterrass

Vacker rymlig lyxig 4-rums hörnlägenhet med stor hörnterrass om hela 58 m2 i eftertraktade Benahavís. På bottenvåningen och med en upphöjd position och en halv våning upp, vilket ger fin utsikt mot kusten och Medelhavet. Söderläge och sydvästläge, som ger mycket värme och sol, framförallt på vinterhalvåret. Privat och tyst miljö. Nära till alla bekvämligheter, golf, strand och Puerto Banús. Privat garageplats och förvaring i källarplan med smidig access med hiss upp till lägenheten. Mycket välskött och trevligt område med pool och trädgårdar. Bör ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
132 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad mycket rymlig och elegant 4-rums hörnlägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, tre badrum, samt stor hörnterrass om hela 58 m2 med access via vardagsrum och matsal.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 4, hiss finns
Allmänt
Vacker rymlig lyxig 4-rums hörnlägenhet med stor hörnterrass om hela 58 m2 i eftertraktade Benahavís. På bottenvåningen och med en upphöjd position och en halv våning upp, vilket ger fin utsikt mot kusten och Medelhavet. Söderläge och sydvästläge, som ger mycket värme och sol, framförallt på vinterhalvåret. Privat och tyst miljö. Nära till alla bekvämligheter, golf, strand och Puerto Banús. Privat garageplats och förvaring i källarplan med smidig access med hiss upp till lägenheten. Mycket välskött och trevligt område med pool och trädgårdar.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Övrigt
Privat garageplats och förråd i källarplan under byggnaden. Med access upp till lägenheten med närliggande hiss från källarplan.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Stor pool och solterrass på området.

Fastighetsskatt (IBI): På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Benahavís är en spansk bergsby och kommun mellan Marbella, Estepona och Ronda, ca 6 km från kusten. Känd för sina restauranger har Benahavís ofta kallas Costa del Sos matsal.

Benahavís rymmer nio av de totalt 60 golfbanor som finns på Costa del Sol och antalet väntas öka till 15 under nästa årtionde.

På södra sidan av bergskedjan La Serranía de Ronda är Benahavís en av de mest kuperade byarna i västra Costa del Sol, nära stränder samt den spektakulära bergen i La Serranía de Ronda. Dess terräng genomkorsas av Guadalmina, Guadaiza och Guadalmansa vattendrag. Platser av natur- och historiskt intresse finns inom dess kommungränser, som El Cerro del Duque, Daidin och Mayor slott.

Själva staden är omgiven av en naturlig park och ger fortfarande en avskild, mysig känsla. La Zagaleta, ett exklusiv bostadsområde och med Country Club med utsikt över byn, är inom kommungränsen. Det bidrar till Benahavís status som den rikaste kommun per capita i regionen Andalusien.
Kommunikation
Till stranden: 2 - 5 km.
Till butiker: 2 - 5 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 70 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Benahavís
Costa del Sol

Pris:
485 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
132 m2
Ref.nr
CCHSMA119

Dela

Till toppen