Villa med pool belägen precis utanför staden Torrox

Villan ligger vid en lugn landsväg precis utanför staden Torrox med några minuters bilresa till kusten. Villan läge är mot sydväst på en tomt om cirka 5 000 m2. Villans boarea om 216 m2 kan användas som en eller två enheter med tillgång till trädgården. Entréplan består av ett vardagsrum/matsal med vedeldad spis, ett fullt utrustat kök, terrass med havsutsikt, två sovrum och två badrum. Luftkonditionering på detta plan. Källarplan består av en stor studio/vardagsrum med pentry, duschrum, förråd och ett stort garage. Det finns en täckt terrass och grillplats plus gott om parkeringsplatser och trädgårdsområde. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
216 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Entréplan består av ett vardagsrum/matsal med vedeldad spis, ett fullt utrustat kök, terrass med havsutsikt, två sovrum och två badrum. Luftkonditionering på detta plan. Källarplan består av en stor studio/vardagsrum med pentry, duschrum, förråd och ett stort garage. Det finns en täckt terrass och grillplats plus gott om parkeringsplatser och trädgårdsområde.
Kök
Fullt utrustat kök.
Pentry
Fullt utrustat pentry.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning + braskamin
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villan ligger vid en lugn landsväg precis utanför staden Torrox med några minuters bilresa till kusten. Villan läge är mot sydväst på en tomt om cirka 5 000 m2. Villans boarea om 216 m2 kan användas som en eller två enheter med tillgång till trädgården. Entréplan består av ett vardagsrum/matsal med vedeldad spis, ett fullt utrustat kök, terrass med havsutsikt, två sovrum och två badrum. Luftkonditionering på detta plan. Källarplan består av en stor studio/vardagsrum med pentry, duschrum, förråd och ett stort garage. Det finns en täckt terrass och grillplats plus gott om parkeringsplatser och trädgårdsområde.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5000 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool på tomten.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Torrox
Costa del Sol

Pris:
285 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
216 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
5000 m2
Ref.nr
CCZTM3220

Dela

Till toppen