Lyxig och modern villa i ett lugnt bostadsområde i La Herradura

Denna lyxiga moderna villa ligger i ett lugnt bostadsområde i La Herradura med panoramautsikt över "hästskobukten" nedanför. Bekvämt beläget nästan lika långt mellan Granada och Malaga flygplatser. Villan har byggts med högt i taket och stora fönsterpartier med tanke på att ta vara av ljuset i största mån. Bottenvåningen består av ett vardagsrum på över 200 m2 med öppen planlösning för kök och matplats och har en enastående utsikt över Medelhavet förstärkt av en stor söderläge balkong med utsikt över trädgårdarna. Det finns tre sovrum, det större sovrummet har stora garderober med eget badrum och utgång till en stor terrass i söderläge . De andra två sovrummen är rymliga med inbyggda garderober och har separata badrum. Källarvåningen är helt fristående och består av ett kök, vardagsrum och matsal, ett stort sovrum och ett badrum. Poolen är omgiven av en mycket privat terrass. Villan säljes fullt möblerad. Kontakta oss för att köpa hus i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
195 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av ett vardagsrum på över 200 m2 med öppen planlösning för kök och matplats och har en enastående utsikt över Medelhavet förstärkt av en stor söderläge balkong med utsikt över trädgårdarna. Det finns tre sovrum, det större sovrummet har stora garderober med eget badrum och utgång till en stor terrass i söderläge . De andra två sovrummen är rymliga med inbyggda garderober och har separata badrum.

Källarvåningen är helt fristående och består av ett kök, vardagsrum och matsal, ett stort sovrum och ett badrum. Poolen är omgiven av en mycket privat terrass
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna lyxiga moderna villa ligger i ett lugnt bostadsområde i La Herradura med panoramautsikt över "hästskobukten" nedanför. Bekvämt beläget nästan lika långt mellan Granada och Malaga flygplatser. Villan har byggts med högt i taket och stora fönsterpartier med tanke på att ta vara av ljuset i största mån.
Bottenvåningen består av ett vardagsrum på över 200 m2 med öppen planlösning för kök och matplats och har en enastående utsikt över Medelhavet förstärkt av en stor söderläge balkong med utsikt över trädgårdarna. Det finns tre sovrum, det större sovrummet har stora garderober med eget badrum och utgång till en stor terrass i söderläge . De andra två sovrummen är rymliga med inbyggda garderober och har separata badrum.

Källarvåningen är helt fristående och består av ett kök, vardagsrum och matsal, ett stort sovrum och ett badrum. Poolen är omgiven av en mycket privat terrass. Villan säljes fullt möblerad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1240 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
195 m2
Tomtarea:
1240 m2
Ref.nr
CCZTM3353

Dela

Till toppen