Villa med pool och underbar utsikt över La Herradurabukten

Villan är en av bara en handfull villor på toppen av Punta la Mona. Villans upphöjda läge ger en underbar utsikt över La Herradurabukten. Idealiskt beläget från både Malaga och Granada flygplatser och med bara en timmes bilresa till skidorten Sierra Nevada. Villans imponerande terrasser med enastående havsutsikt har en lyxig jacuzzi, uppvärmd inomhuspool, gym, bastu, bio och biljardrum. Huset består av: Ett stort vardagsrums med utgång till en större terrass med utsikt över bukten, ett rymligt välutrustat kök, separat matsal, fyra stora sovrum och fyra badrum. Möblerna ingår i försäljningen och priset är förhandlingsbart. Kontakta oss för att köpa hus i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av: Ett stort vardagsrums med utgång till en större terrass med utsikt över bukten, ett rymligt välutrustat kök, separat matsal, fyra stora sovrum och fyra badrum. Möblerna ingår i försäljningen och priset är förhandlingsbart.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villan är en av bara en handfull villor på toppen av Punta la Mona. Villans upphöjda läge ger en underbar utsikt över La Herradurabukten. Idealiskt beläget från både Malaga och Granada flygplatser och med bara en timmes bilresa till skidorten Sierra Nevada. Villans imponerande terrasser med enastående havsutsikt har en lyxig jacuzzi, uppvärmd inomhuspool, gym, bastu, bio och biljardrum. Huset består av: Ett stort vardagsrums med utgång till en större terrass med utsikt över bukten, ett rymligt välutrustat kök, separat matsal, fyra stora sovrum och fyra badrum. Möblerna ingår i försäljningen och priset är förhandlingsbart.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 750 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Inomhuspool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
1 050 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
750 m2
Ref.nr
CCZTM3434

Dela

Till toppen