Vackert Townhouse vid La Herradura Bay med fantastisk utsikt

Huset ligger på sluttningen på västra sidan av La Herradura Bay med fantastisk utsikt över bukten till Punts de la Mona. Nerja ligger cirka 15 mil väster om och vägnätet har förbättrats avsevärt sedan den nya motorvägen byggdes med utfart vid La Herradura med ytterligare en förlängning som förbinder kustvägen öster om Almuñecar. Det betyder att avståndet till skidorterna i Sierra Nevada har en timmes bilkörning och till Granada City mindre än 1,5 timme. Det fina söderläge på villan ger en enastående havsutsikten och boarean är fördelad på tre plan. Bottenplan: Ett välutrustat kök, ett förråd och ett vardagsrum/matsal som har utgång till en solterrass, detta skulle man kunna bygga om och utöka storleken på vardagsrummet. Första plan: Tre sovrum, två badrum och en liten terrass. På källarplan finns ett stort inbyggt garage och en fristående lägenhet med ett vardagsrum/sovrum, pentry och ett duschrum, perfekt boende för en tonåring eller för uthyrning. Vacker gemensam pool. Kontakta oss för att köpa hus i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
175 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Bottenplan: Ett välutrustat kök, ett förråd, ett vardagsrum/matsal som har utgång till en solterrass, detta skulle man kunna bygga om och utöka storleken på vardagsrummet.

Förta plan: Tre sovrum, två badrum och en liten terrass.

I källarplan finns ett stort inbyggt garage och en fristående lägenhet med ett vardagsrum/sovrum, pentry och ett duschrum, perfekt boende för en tonåring eller för uthyrning.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan med garage
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Huset ligger på sluttningen på västra sidan av La Herradura Bay med fantastisk utsikt över bukten till Punts de la Mona. Nerja ligger cirka 15 mil väster om och vägnätet har förbättrats avsevärt sedan den nya motorvägen byggdes med utfart vid La Herradura med ytterligare en förlängning som förbinder kustvägen öster om Almuñecar. Det betyder att avståndet till skidorterna i Sierra Nevada har en timmes bilkörning och till Granada City mindre än 1,5 timme.

Det fina söderläge på villan ger en enastående havsutsikten och boarean är fördelad på tre plan.
Bottenplan: Ett välutrustat kök, ett förråd, ett vardagsrum/matsal som har utgång till en solterrass, detta skulle man kunna bygga om och utöka storleken på vardagsrummet.
Första plan: Tre sovrum, två badrum och en liten terrass.
På källarplan finns ett stort inbyggt garage och en fristående lägenhet med ett vardagsrum/sovrum, pentry och ett duschrum, perfekt boende för en tonåring eller för uthyrning. Vacker gemensam pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 180 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
290 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
175 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
180 m2
Ref.nr
CCZTM3489

Dela

Till toppen