En ljus och fräsch 3-rumslägenhet

Utmärkt 3-rumslägenhet om 53 m2 som nyligen genomgått en större kvalitetsrenovering. En ljus och fräsch 3-rumslägenhet som absolut inte kräver några ytterligare ändringar eller förbättringar. Boarean är på ett plan och är fördelad på ett vardagsrum med modern platt-TV och köket är modernt och välutrustat med en kyl och frys, tvättmaskin med en spis med 4 plattor och ugn. Det finns ett badrum, två sovrum som båda har inbyggda garderober, det större sovrummet har utgång till en liten uteplats/innergård. Lägenheten ligger bara 10 minuters promenad till närmaste strand med gratis parkering mindre än 100 meter bort. Köpet inkluderar alla möbler Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
54 m2 + 4 m2
Rumsbeskrivning
Boarean är på ett plan och är fördelad på ett vardagsrum med modern platt-TV och köket är modernt och välutrustat med en kyl och frys, tvättmaskin med en spis med 4 plattor och ugn. Det finns ett badrum, två sovrum som båda har inbyggda garderober, det större sovrummet har utgång till en liten uteplats/innergård.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Utmärkt 3-rumslägenhet om 53 m2 som nyligen genomgått en större kvalitetsrenovering. En ljus och fräsch 3-rumslägenhet som absolut inte kräver några ytterligare ändringar eller förbättringar. Boarean är på ett plan och är fördelad på ett vardagsrum med modern platt-TV och köket är modernt och välutrustat med en kyl och frys, tvättmaskin med en spis med 4 plattor och ugn. Det finns ett badrum, två sovrum som båda har inbyggda garderober, det större sovrummet har utgång till en liten uteplats/innergård. Lägenheten ligger bara 10 minuters promenad till närmaste strand med gratis parkering mindre än 100 meter bort. Köpet inkluderar alla möbler

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nerja
Costa del Sol

Pris:
119 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
54 m2
Biarea:
4 m2
Ref.nr
CCZTM4399

Dela

Till toppen