Charmigt lanthus med pool mellan Competa och Torrox

Charmigt lanthus med pool mellan Cómpeta och Torrox Detta charmiga lanthus är idealiskt för er som söker lugn och ro, med dess härliga läge omgivet av oliv-, mandel-, avokado- och mangolunder. Avståndet till Cómpeta och Torrox är ungefär 30 km där det finns butiker och restauranger. Tomten är om 3 105 m2 med en boarea om 270 m2. Bottenvåningen består av 150 m2 fördelat på ett stort vardagsrum/matsal med vedeldad spis och franska fönster som vetter ut mot den omgivande terrassen. Köket är modernt och välutrustat. Det finns fyra sovrum och varje sovrum har ett badrum. Det finns ytterligare ett gästbadrum samt en tvättstuga bortom hallen. Ovanvåningen kan enkelt byggas om till en fristående lägenhet om 120 m2 med vardagsrum/matsal och utgång till en terrass i sydvästligt läge. Köket är helt nytt med moderna apparater och en öppen spis. Det finns två sovrum med ett gemensamt badrum och ytterligare ett gästbadrum på detta plan. På baksidan av huset finns en uteplats med pergola och en mindre pool, på framsidan av huset finns parkering för 2-3 fordon. Möblerna ingår i köpet. Kontakta oss för att köpa hus i Cómpeta. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
270 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av 150 m2 fördelat på ett stort vardagsrum/matsal med vedeldad spis och franska fönster som vetter ut mot den omgivande terrassen. Köket är modernt och välutrustat. Det finns fyra sovrum och varje sovrum har ett badrum . Det finns ytterligare ett gästbadrum samt en tvättstuga bortom hallen.

Ovanvåningen kan enkelt byggas om till en fristående lägenhet om 120 m2 med vardagsrum/matsal och utgång till en terrass i sydvästligt läge. Köket är helt nytt med moderna apparater och en öppen spis. Det finns två sovrum med ett gemensamt badrum och ytterligare ett gästbadrum på detta plan.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna charmiga fastighet är idealiskt för er som söker lugn och ro, med dess lantliga läge omgivet av oliv-, mandel-, avokado- och mangolunder. Avståndet till Cómpeta och Torrox är ungefär 30 km där det finns butiker och restauranger.
Tomten är om 3,105 m2 med en boarean om 270 m2. Bottenvåningen består av 150 m2 fördelat på ett stort vardagsrum/matsal med vedeldad spis och franska fönster som vetter ut mot den omgivande terrassen. Köket är modernt och välutrustat. Det finns fyra sovrum och varje sovrum har ett badrum. Det finns ytterligare ett gästbadrum samt en tvättstuga bortom hallen.
Ovanvåningen kan enkelt byggas om till en fristående lägenhet om 120 m2 med vardagsrum/matsal och utgång till en terrass i sydvästligt läge. Köket är helt nytt med moderna apparater och en öppen spis. Det finns två sovrum med ett gemensamt badrum och ytterligare ett gästbadrum på detta plan.
På baksidan av huset finns en uteplats med pergola och en mindre pool,
på framsidan av huset finns parkering för 2-3 fordon. Möbler ingår i köpet.


.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3105 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Mindre pool.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cómpeta har länge varit känd som pärlan i Axarquía, en av de bästa anledningarna för en vistelse eller ett eget boende i Axarquíaprovinsen.

Belägen 700 meter över havet med fantastisk utsikt över de omgivande bergen, landskapet och Medelhavet. Cómpetaär mest känd för sitt lokalt producerat vin, finns både torrt och sött. En av de mest populära årliga festligheterna här är Noche del Vino (Vinnatten) kring den 15 augusti som presenterar ett program för flamenco och sevillana musik och dans, plus massor av friflytande vin. Lokalbefolkningen föredrar det söta vinet, medan de utländska invånare och turisterna föredrar det torra vinet. Området är särskilt populärt bland skandinaver, många har renoverade gamla bondgårdar och fincas i närheten.

En stadig tillströmning av utlänningar har visat sig vara positivt för lokalbefolkningen för att hjälpa till att bromsa den oundvikliga migration av unga människor till städerna och kusten. Nuförtiden är Compéta självförsörjande och blomstrande, med sina ca 3 000 invånare med en lokal marknaden med daglig tillförsel av kött, fisk och grönsaker. Den Gamla staden med dess viktigaste centrum, Plaza Almijara, domineras av en magnifik kyrka från 1500-talet. Detta livliga torge är en av de bästa ställena i byn för avkoppling med ett brett urval av barer och restauranger.

Compéta är fascinerande att utforska med sin labyrint av smala kullerstensgator, som går tillbaka till den moriska tiden och med spektakulära vyer. Staden ligger mindre än en timme från Malaga flygplats på vägen till Motril, så perfekt för att skaffa sig ett andra boende i denna vackra ort.
Kommunikation
Endast 19 km till Torrox Costa och kusten med fina stränder.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cómpeta, en la Axarquia
Costa del Sol

Pris:
225 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
270 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
3105 m2
Ref.nr
CCZTM4418

Dela

Till toppen