Öster om Estepona planeras byggstart av villor sommaren 2017.

Strax väster om San Pedro de Alcantara och ca 18 km öster om Estepona och 9 km från Marbella planeras villor med byggstart sommaren 2017. Beläget inom 5 minuters bilresa inåt landet från N340 och inte mer än 15 minuter till havet vid Salduna Beach. Varje villa har en privat pool, terrasser, trädgård och parkeringsplats. Designad över 3 våningar med delvis källare, bottenvåning och första våningen och solarium. Tomtens storlek varierar mellan 550 m2 till 837 m2 och boarean varierar mellan 364 m2 till 502 m2. Köpare kan välja antal och fördelning av sovrum och badrum. Villorna kommer att byggas av de bästa byggmaterial och med högsta standard, exempelvis används material som TECHLAM. Ett urval av facia-finish omfattar grafitsten, stål, ek och svart stål. Dessutom används hålväggens termiska och akustiska isolering med halvstyv rockull i hela villan. Aluminium dörrar och fönster från golv till tak, tack vare det dolda styrsystemet, ger det en fullständig kontinuitet mellan insidan och utsidan, vilket ger känslan av att båda är ett unikt utrymme. Fullt utrustat kök ingår som standard med NEFF vitvaror, kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och utdragsugn. Vitlackerade skåpdörrar och paneler, som kan färdigställas med högglans eller matt material. Alla villor har ett tvätt- och strykmöjlighet i källaren, inklusive en unikt dimensionerad disk som är utformad för att underlätta rengöringen av känsliga plagg. En tvättmaskin och torktumlare är standard. Badrummens sanitetsvaror är från Villeroy & Boch eller Duravit. Förinstallerad motorsystem för gardiner, persienner eller kombination av båda. Daikin Altherma eller liknande system för luftkonditionering (kall luft / värme), sanitärt varmvatten, golvvärme i sovrummen. Ytterligare funktioner inkluderar en automatiseringsinstallation i hemmet med universellt system KNX, inklusive en central kontrollskärm i huvudrummet i huset, vardagsrum och matsal och en sekundär kontroll i sovrummet. Detta system tillåter också kontrollen av installationen från en mobil enhet med en APP. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
430 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Designad över 3 våningar med delvis källare, bottenvåning och första våningen och solarium. Tomtens storlek varierar mellan 550 m2 till 837 m2 och boarean varierar mellan 364 m2 till 502 m2. Som köpare kan du välja antal och fördelning av sovrum och badrum.
Kök
Fullt utrustat kök ingår som standard med NEFF vitvaror, kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och utdragsugn. Vitlackerade skåpdörrar och paneler, som kan färdigställas med högglans eller matt material.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med med delvis källare
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Luftkonditionering (kall luft / värme) och golvvärme
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Strax väster om San Pedro de Alcantara och ca 18 km öster om Estepona och 9 km från Marbella planeras villor med byggstart sommaren 2017. Beläget inom 5 minuters bilresa inåt landet från N340 och inte mer än 15 minuter till havet vid Salduna Beach. Varje villa har en privat pool, terrasser, trädgård och parkeringsplats. Designad över 3 våningar med delvis källare, bottenvåning och första våningen och solarium. Tomtens storlek varierar mellan 550 m2 till 837 m2 och boarean varierar mellan 364 m2 till 502 m2. Köpare kan välja antal och fördelning av sovrum och badrum.

Villorna kommer att byggas med de bästa byggmaterial och med högsta standard, exempelvis används material som TECHLAM. Ett urval av facia-finish omfattar grafitsten, stål, ek och svart stål. Dessutom används i hålväggens termiska och akustiska isolering med halvstyv rockull i hela villan. Aluminium dörrar och fönster från golv till tak, tack vare det dolda styrsystemet, ger det en fullständig kontinuitet mellan insidan och utsidan, vilket ger känslan av att båda är ett unikt utrymme.

Fullt utrustat kök ingår som standard med NEFF vitvaror, kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och utdragsugn. Vitlackerade skåpdörrar och paneler, som kan färdigställas med högglans eller matt material. Alla villor har ett tvätt- och strykmöjlighet i källaren, inklusive en unikt dimensionerad disk som är utformad för att underlätta rengöringen av känsliga plagg. En tvättmaskin och torktumlare är standard.

Badrummens sanitetsvaror är från Villeroy & Boch eller Duravit. Förinstallerad motorsystem för gardiner, persienner eller kombination av båda. Daikin Altherma eller liknande system för luftkonditionering (kall luft / värme), sanitärt varmvatten, golvvärme i sovrummen.

Ytterligare funktioner inkluderar en automatiseringsinstallation i hemmet med universellt system KNX, inklusive en central kontrollskärm i huvudrummet i huset, vardagsrum och matsal och en sekundär kontroll i sovrummet. Detta system tillåter också kontrollen av installationen från en mobil enhet med en APP.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 650 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

San Pedro de Alcántara
Costa del Sol

Pris:
995 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
430 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
650 m2
Ref.nr
CCZTM4419

Dela

Till toppen