Ljus och trevlig 3:a till salu i La Herradura med hav och bergsutsikt

Ljus och trevlig 3:a till salu i La Herradura med hav och bergsutsikt. Lägenheten är i mycket bra dekorativt boende och boarean om 72 m2 är fördelad på ett vardagsrum/matsal, välutrustat kök, gästtoalett, två sovrum med stora garderober och ett egna badrum. Fastigheten har en liten inhägnad gård/uteplats. Dessutom finns en parkeringsplats i varmgarage i källarplan med ett mindre förråd för säker förvaring. På takterrassen finns en gemensam pool om 6mx4m och härifrån har man en fantastisk hav och bergsutsikt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
72 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten är i mycket bra dekorativt boende och boarean om 72 m2 är fördelad på ett vardagsrum/matsal, välutrustat kök, gästtoalett, två sovrum med stora garderober och ett egna badrum. Fastigheten har en liten inhägnad gård/uteplats.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum och en gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
av , hiss finns ej
Allmänt
Ljus och trevlig 3:a till salu i La Herradura med hav och bergsutsikt.
Lägenheten är i mycket bra dekorativt boende och boarean om 72 m2 är fördelad på ett vardagsrum/matsal, välutrustat kök, gästtoalett, två sovrum med stora garderober och ett egna badrum. Fastigheten har en liten inhägnad gård/uteplats.
Dessutom finns en parkeringsplats i varmgarage i källarplan med ett mindre förråd för säker förvaring. På takterrassen finns en gemensam pool om 6mx4m och härifrån har man en fantastisk hav och bergsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
118 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
72 m2
Ref.nr
CCZTM3541

Dela

Till toppen