Rymlig 3:a idealiskt beläget nära stranden i Parador, Nerja

Rymlig 3:a idealiskt beläget nära stranden i Parador, Nerja.
Lägenheten är relativt nybyggd och ligger idealiskt nära stranden, affärer, barer och restauranger, samt bevakad parkering dygnet runt. Boarean om ca 100 m2 är fördelade på en entré som tidigare var ett tredje sovrum, ett badrum, ett vardagsrum/matsal med öppen planlösning till köket som är modernt och välutrustat. Från vardagsrummet når man balkongen, denna har västerläge. Det finns 2 sovrum varav det större har eget badrum. De flesta möblerna ingår. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Boarean om ca 100 m2 är fördelade på en entré som tidigare var ett tredje sovrum, ett badrum, ett vardagsrum/matsal med öppen planlösning till köket som är modernt och välutrustat. Från vardagsrummet når man balkongen, denna har västerläge. Det finns 2 sovrum varav det större har eget badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig 3:a idealiskt beläget nära stranden i Parador, Nerja.
Lägenheten är relativt nybyggd och ligger idealiskt nära stranden, affärer, barer och restauranger, samt bevakad parkering dygnet runt. Boarean om ca 100 m2 är fördelade på en entré som tidigare var ett tredje sovrum, ett badrum, ett vardagsrum/matsal med öppen planlösning till köket som är modernt och välutrustat. Från vardagsrummet når man balkongen, denna har västerläge. Det finns 2 sovrum varav det större har eget badrum. De flesta möblerna ingår.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Parador, Nerja
Costa del Sol

Pris:
269 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Ref.nr
CCZTM4389

Dela

Till toppen