En rymligt villa med pool och utmärkt läge strax utanför Competa

En rymligt villa, smakfullt inredd och med ett utmärkt läge strax utanför Competa, en orörd och välbevarad "vit by" på landsbygden Andalusien. Med sitt läge ca 30 minuter inåt från kusten, når man byn som kan erbjuda ett antal affärer, tapasbarer och bra restauranger. Villan är byggd i traditionell stil med uppvuxen trädgård (tomt på cirka 2.500m2) och många charmiga, soliga och skuggade terrasser. Boendet är bekvämt med ett stort vardagsrum med utgång till två terrasser, ett separat kontor, ett elegant fullt utrustat kök, en hall med öppen spis och en separat matsal med utgång till en härlig skuggig terrass. Det finns totalt fyra sovrum och två badrum, det större av sovrummen har inbyggda garderober och ett stort badrum. En stentrappa leder från huset nertill ett härligt poolområde med dusch, gott om terrasser och en carport bakom. Fastigheten har också en kombination av golv och oljeeldad centralvärme i hela villan, internetuppkoppling och satellit-TV. Kontakta oss för att köpa hus i Cómpeta. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Boendet är bekvämt med ett stort vardagsrum med utgång till två terrasser, ett separat kontor, ett elegant fullt utrustat kök, en hall med öppen spis och en separat matsal med utgång till en härlig skuggig terrass. Det finns totalt fyra sovrum och två badrum, det större av sovrummen har inbyggda garderober och ett stort badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Golv och oljeeldad centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En rymligt villa, smakfullt inredd och med ett utmärkt läge strax utanför Competa, en orörd och välbevarad "vit by" på landsbygden Andalusien. Med sitt läge ca 30 minuter inåt från kusten, når man byn som kan erbjuda ett antal affärer, tapasbarer och bra restauranger. Villan är byggd i traditionell stil med uppvuxen trädgård (tomt om cirka 2.500m2) och många charmiga, soliga och skuggade terrasser.
Boendet är bekvämt med ett stort vardagsrum med utgång till två terrasser, ett separat kontor, ett elegant fullt utrustat kök, en hall med öppen spis och en separat matsal med utgång till en härlig skuggig terrass. Det finns totalt fyra sovrum och två badrum, det större av sovrummen har inbyggda garderober och ett stort badrum.
En stentrappa leder från huset nertill ett härligt poolområde med dusch, gott om terrasser och en carport bakom. Fastigheten har också en kombination av golv och oljeeldad centralvärme i hela villan, internetuppkoppling och satellit-TV.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2537 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Septiktank och brunn.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cómpeta har länge varit känd som pärlan i Axarquía, en av de bästa anledningarna för en vistelse eller ett eget boende i Axarquíaprovinsen.

Belägen 700 meter över havet med fantastisk utsikt över de omgivande bergen, landskapet och Medelhavet. Cómpetaär mest känd för sitt lokalt producerat vin, finns både torrt och sött. En av de mest populära årliga festligheterna här är Noche del Vino (Vinnatten) kring den 15 augusti som presenterar ett program för flamenco och sevillana musik och dans, plus massor av friflytande vin. Lokalbefolkningen föredrar det söta vinet, medan de utländska invånare och turisterna föredrar det torra vinet. Området är särskilt populärt bland skandinaver, många har renoverade gamla bondgårdar och fincas i närheten.

En stadig tillströmning av utlänningar har visat sig vara positivt för lokalbefolkningen för att hjälpa till att bromsa den oundvikliga migration av unga människor till städerna och kusten. Nuförtiden är Compéta självförsörjande och blomstrande, med sina ca 3 000 invånare med en lokal marknaden med daglig tillförsel av kött, fisk och grönsaker. Den Gamla staden med dess viktigaste centrum, Plaza Almijara, domineras av en magnifik kyrka från 1500-talet. Detta livliga torge är en av de bästa ställena i byn för avkoppling med ett brett urval av barer och restauranger.

Compéta är fascinerande att utforska med sin labyrint av smala kullerstensgator, som går tillbaka till den moriska tiden och med spektakulära vyer. Staden ligger mindre än en timme från Malaga flygplats på vägen till Motril, så perfekt för att skaffa sig ett andra boende i denna vackra ort.
Kommunikation
Endast 19 km till Torrox Costa och kusten med fina stränder.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cómpeta, en la Axarquia
Costa del Sol

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
2537 m2
Ref.nr
CCZTM3607

Dela

Till toppen