Underbar villa med högsta standard i Cortijos San Rafael

Underbar villa med högsta standard i Cortijos San Rafael. Cortijos San Rafael är ett lugnt bostadsområde med fristående villor idealiskt beläget mellan Nerja och Frigiliana. Denna lyxvilla är byggd i tre plan, har pool och jacuzzi, en stor trädgård med gräsmatta och uppvuxna träd, buskar och blomsterbäddar. Solterrasser och ett stort oberoende garage med verkstad. Bottenvåning: stor hall och entré med ett välvt tak, ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora terrassen med havsutsikt, öppen planlösning med matsal och det moderna och välutrustade köket. Det finns också ett fin tvättstuga, en garderob och gästtoalett. Första våningen: två sovrum, båda med eget badrum, varav det ena har omklädningsrum, a / c och utgång till balkongen med en vacker havsutsikt. Bottenvåning: Ett gigantiskt vardagsrum med öppen planlösning med matsal, underbar utsikt från den täckta terrassen idealisk för "al fresco", matsal, ett lyxigt och modernt kök, sovrum med a / c, badrum och stor garderob, sovrum med utgång till terrassen och trädgårdar, sovrum med 2 våningssängar och ett separat gästtoalett. Gäststuga: två sovrum med a / c, pentry och badrum. Trädgården har pool och jacuzzi, minst 1.000 m2 välskött gräsmatta med träd, buskar och blomrabatter, ca 300 m2 solterrasser och ett stort garage med verkstad. Ytterligare funktioner inkluderar dubbelglas, gaseldad centralvärme och solpaneler som ger varmt vatten. Kontakta oss för att köpa hus i Frigiliana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 7 sovrum
Boarea + Biarea
420 m2 + 350 m2
Rumsbeskrivning
Entréplan: stor hall och entré med ett välvt tak, ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora terrassen med havsutsikt, öppen planlösning med matsal och det moderna och välutrustade köket. Det finns också ett fin tvättstuga, en garderob och gästtoalett.
Första våningen: Två sovrum, båda med eget badrum, varav det ena har omklädningsrum, A/C och utgång till balkongen med en vacker havsutsikt.
Bottenvåning: Ett gigantiskt vardagsrum med öppen planlösning med matsal, underbar utsikt från den täckta terrassen idealisk för "al fresco", matsal,
ett lyxigt och modernt kök, sovrum med A/C, badrum och stor garderob, sovrum med utgång till terrassen och trädgårdar, sovrum med 2 våningssängar och ett separat gästtoalett. Gäststuga: Två sovrum med A/C, pentry och badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme (gas)
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Underbar villa med högsta standard i Cortijos San Rafael. Cortijos San Rafael är ett lugnt bostadsområde med fristående villor idealiskt beläget mellan Nerja och Frigiliana. Denna lyxvilla är byggd i tre plan, har pool och jacuzzi, en stor trädgård med gräsmatta och uppvuxna träd, buskar och blomsterbäddar. Solterrasser och ett stort oberoende garage med verkstad.
Bottenvåningen: Stor hall och entré med ett välvt tak, ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora terrassen med havsutsikt, öppen planlösning med matsal och det moderna och välutrustade köket. Det finns också ett fin tvättstuga, en garderob och gästtoalett.
Första våningen: Två sovrum, båda med eget badrum, varav det ena har omklädningsrum, a / c och utgång till balkongen med en vacker havsutsikt.
Bottenvåningen: Ett gigantiskt vardagsrum med öppen planlösning med matsal, underbar utsikt från den täckta terrassen idealisk för "al fresco", matsal,
ett lyxigt och modernt kök, sovrum med a / c, badrum och stor garderob, sovrum med utgång till terrassen och trädgårdar, sovrum med 2 våningssängar och ett separat gästtoalett.
Gäststuga: två sovrum med A/C, pentry och badrum.
Trädgården har pool och jacuzzi, minst 1.000 m2 välskött gräsmatta med träd, buskar och blomrabatter, ca 300 m2 solterrasser och ett stort garage med verkstad.

Ytterligare funktioner inkluderar dubbel isolerglas, gaseldad centralvärme och solpaneler som ger varmt vatten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2688 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bara några få kilometer norr om Nerja ligger den pittoreska byn Frigiliana, belägen på den nedre sluttningen av Sierra Tejeda. Njut av en spektakulär panoramautsikt över Medelhavet och den omgivande Tejada nationalpark från byn. Frigiliana är en symbol för en spansk vitkalkad by med vackra små byhus som ligger i en labyrint av kullerstensgator. Frigiliana har röstats fram som "vackraste byn i Andalusien" år 1998 av den spanska
turistmyndigheten och har vunnit många andra utmärkelser för sin charm och skönhet.

Den gamla delen av staden är fortfarande i stort sett oförändrad med smala, slingrande gator och vitkalkade hus med smidesjärnsbalkonger överfyllda med röd geranium. 1660-tals renässankyrka i centrum av byn, dominerar ett liten torget, med kullerstensgränder med färgglatt målade hus som bildar en labyrint av förgreningar utåt och uppåt.

På kanten av de gamla kvarteren är El Ingenio "The Mill" en renässansbyggnad som en gång var slottet, ägd av den tidigare Manrique de Lara, grevarna av Frigiliana. Det byggdes på 1500-talet med hjälp av väggarna från en gammal fästning.

Byn har varit bebodd av många civilisationer, av både fenicier och romare i århundraden f.Kr. till araberna i medeltiden. Under den arabiska ockupationen av den iberiska halvön byggdes en befäst borg ovanför staden. Under Alpujarranupproret år 1568 som var utspridd över en stor del av södra Andalusien, utkämpades en hård kamp i Frigiliana och slutade med avvisningen av den arabiska befolkningen. Nästan 4 000 morer (araber som hade döpts kristna) försvarade slottet utan framgång mot spanjorerna. Efteråt revs slottet sten för sten och resterna kan fortfarande ses.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Frigiliana
Costa del Sol

Pris:
1 450 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
420 m2
Biarea:
350 m2
Tomtarea:
2688 m2
Ref.nr
CCZTM4378

Dela

Till toppen