Villa till salu med pool och en enastående havsutsikt i Punta

Villa till salu med pool och en enastående havsutsikt i Punta. Via en privat väg når man denna villa som förmodligen är den mest eftertraktade platsen på Punta. Läget ger en underbar havsutsikt med La Herradurabukten omedelbart framför villan och Malaga i väster. Semesterorten La Herradura har utmärkt motorvägsförbindelse västerut till Malaga och österut till Granada. Skidorten Sierra Nevada ligger mindre än en timme bort med bil. Tomten om 1 200 m2 har en stor pergola och generös terrass med grillplats. Den attraktiva poolen utgör knutpunkten i trädgården. Villan erbjuder boende över 3 våningar. Första våningen: Stort vardagsrum/matsal med en vedeldad spis och utgång till terrassen om 20 m2 i västerläge Stort kök med matplats och tvättstuga, härifrån når man en täckt terrass på cirka 25 m2. Fyra stora sovrum, varav två med eget badrum och ett gästtoalett. Bottenvåningen: En fristående lägenhet med vardagsrum/matsal, kök, fyra sovrum ett med eget badrum och ytterligare två badrum. En täckt terrass om 23 m2 längs framsidan av lägenheten. Källarplan: Ett större förråd om cirka 60 m2, en bastu och ytterligare mindre förråd. Garage: Ett stort bilgarage med tvättavdelning. Plats för upp till sex fordon. Övriga funktioner: Oljaeldad centralvärme, A/C + värmeaggregat. Kontakta oss för att köpa hus i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
11 rum varav 8 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 70 m2
Rumsbeskrivning
Första våningen: Stort vardagsrum/matsal med en vedeldad spis, utgång till terrass om 20 m2 i västerläge Stort kök med matplats och tvättstuga, härifrån når man en täckt terrass på cirka 25 m2. Fyra stora sovrum, varav två med eget badrum och ett gästtoalett.

Bottenvåningen: En fristående lägenhet med vardagsrum/matsal, kök, fyra sovrum ett med eget badrum och ytterligare två badrum. En täckt terrass om 23 m2 längs framsidan av lägenheten.

Källarplan: Ett större förråd om cirka 60 m2, en bastu och ytterligare mindre förråd.

Garage: Ett stort bilgarage med tvättavdelning. Plats för upp till sex fordon.

Övriga funktioner: Oljaeldad centralvärme, A/C + värmeaggregat.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källare
Uppvärmning
Oljaeldad centralvärme, AC / värmeaggregat överallt.
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu med pool och en enastående havsutsikt i Punta. Via en privat väg når man denna villa som förmodligen är den mest eftertraktade platsen i Punta. Läget ger en underbar havsutsikt med La Herradurabukten omedelbart framför villan och Malaga i väster. Semesterorten La Herradura har utmärkt motorvägsförbindelse västerut till Malaga och österut till Granada. Skidorten Sierra Nevada ligger mindre än en timme bort med bil. Tomten om 1 200 m2 har en stor pergola och generös terrass med grillplats. Den attraktiva poolen utgör knutpunkten i trädgården. Villan erbjuder boende över 3 våningar.
Första våningen: Stort vardagsrum/matsal med en vedeldad spis, utgång till terrass om 20 m2 i västerläge Stort kök med matplats och tvättstuga, härifrån når man en täckt terrass på cirka 25 m2. Fyra stora sovrum, varav två med eget badrum och ett gästtoalett. Bottenvåningen: En fristående lägenhet med vardagsrum/matsal, kök, fyra sovrum ett med eget badrum och ytterligare två badrum. En täckt terrass om 23 m2 längs framsidan av lägenheten.
Källarplan: Ett större förråd om cirka 60 m2, en bastu och ytterligare mindre förråd. Garage: Ett stort bilgarage med tvättavdelning. Plats för upp till sex fordon. Övriga funktioner: Oljaeldad centralvärme, A/C + värmeaggregat.

Övriga byggnader

Garage: Ett stort bilgarage med tvättavdelning. Plats för upp till sex fordon.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1200 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
2 600 000 EUR
Antal rum:
11
Boarea:
250 m2
Biarea:
70 m2
Tomtarea:
1200 m2
Ref.nr
CCZTM3610

Dela

Till toppen