Rymlig och charmig villa i söderläge med havsutsikt nära Nerja

Rymlig och charmig villa i söderläge med havsutsikt nära Nerja. På tomten om 1 437 m2 finns privat parkering med plats för 3 - 4 fordon. Garage och elektriskt drivna grindar och ytterligare en sluten innergård framför ingången om cirka 70 m2. Villan har söderläge med utsikt över oliv- och mandelplantor och havet. Villan har två plan och på plan ett når man från hallen ett vackert vardagsrum med högt välvt tak och öppen spis, franska fönster som öppnar upp till en täckt bågad terrass med utsikt över poolen och trädgården. Köket är ljust och fräscht med tvättstuga. Två fina sovrum med inbyggda garderober och eget bad / duschrum. På övervåningen finns ett sovrum med walk-in closet och ett badrum med badkar / dusch. Från Juliette balkongen kan man njuta av utsikten över poolen och havet. Några steg från poolen (9 x 5 m) når man den välskötta inhägnade trädgården och trädgårdshuset. Det finns gott om plats för servering och grill, idealisk för "Al Fresco" matsal. Ytterligare funktioner som luftkonditionering och värmeaggregat är installerat och även internetanslutning. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
223 m2 + 150 m2
Rumsbeskrivning
Villan har två plan och på plan ett når man från hallen ett vackert vardagsrum med högt välvt tak och öppen spis, franska fönster som öppnar upp till en täckt bågad terrass med utsikt över poolen och trädgården. Köket är ljust och fräscht med tvättstuga. Två fina sovrum med inbyggda garderober och eget bad/duschrum.

På övervåningen finns ett sovrum med "walk-in closet" och ett badrum med badkar/dusch. Från Juliettebalkongen kan man njuta av utsikten över poolen och havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med pool
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig och charmig villa i söderläge med havsutsikt nära Nerja. På tomten om 1 437 m2 finns privat parkering med plats för 3 - 4 fordon. Garage och elektriskt drivna grindar och ytterligare en sluten innergård framför ingången om cirka 70 m2. Villan har söderläge med utsikt över oliv- och mandelplantor och havet.
Villan har två plan och på plan ett når man från hallen ett vackert vardagsrum med högt välvt tak och öppen spis, franska fönster som öppnar upp till en täckt bågad terrass med utsikt över poolen och trädgården. Köket är ljust och fräscht med tvättstuga. Två fina sovrum med inbyggda garderober och eget bad/ duschrum. På övervåningen finns ett sovrum med walk-in closet och ett badrum med badkar/dusch. Från Juliettebalkongen kan man njuta av utsikten över poolen och havet. Några steg från poolen (9 m x 5 m) når man den välskötta inhägnade trädgården och trädgårdshuset. Det finns gott om plats för servering och grill, idealisk för "Al Fresco" matsal. Ytterligare funktioner som luftkonditionering och värmeaggregat är installerat och även internetanslutning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1437 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Nerja
Costa del Sol

Pris:
595 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
223 m2
Biarea:
150 m2
Tomtarea:
1437 m2
Ref.nr
CCZTM3700

Dela

Till toppen