Två tomter till salu i Nerja

Två tomter till salu i Nerja. De två tomterna har klassificerats som tillgängliga att byggas på, med förbehåll för den normala planeringsansökningen. En tomt är 472.25 m2, den andra är 462.44 m2. En byggnad på max. 201.57m2 kan byggas på varje tomt. Alternativ är ett inköp av båda tomterna som ger en köpare möjlighet att bygga en byggnad på upp till 400 m2. Kontakta oss för att köpa tomt i Nerja. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 935 m2
Typ: Naturtomt
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Nerja
Costa del Sol

Pris:
169 000 EUR
Tomtarea:
935 m2
Ref.nr
CCZTM4355

Dela

Till toppen