4-våningsvilla om 200 m2 och privat pool

Denna 4-våningsvilla om ca 200 m2 ligger i ett bostadsområde mellan orterna Almijara och San Juan de Capistrano Via en kort trappa kommer man in i huset från den inhägnade ingången. Från bottenvåning når man entrén in till vardagsrummet / matsalen med öppen planlösning till ett fullt utrustat kök. Det finns också ett allrum på denna våning tillsammans med ett badrum. Det finns även en utgång från köket till poolen och grillplatsen. Första våningen: två stora sovrum, det större har en hörnbalkong med norr / öst läge och ett badrum. Andra våningen/takterrassen: Detta är delvis tillgängligt, för närvarande finns här en konststudio, men den öppna delen med terrass har ett västerläge. Källarplan: f n finns förbindelse från huset men kan byggas om till en separat lägenhet som består av ett vardagsrum, pentry, ett sovrum, badrum och ett förråd. Fastigheten som är muromgärdad har terrasser i söderläge, en pool på ca 8 m x 3m och en inbyggd grillplats. Det finns ett privat garage med åtkomst från huvudvägen. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
166.83 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Från bottenvåningen når man entrén in till vardagsrummet / matsalen med öppen planlösning till ett fullt utrustat kök. Det finns också ett allrum på denna våning tillsammans med ett badrum. Det finns även en utgång från köket till poolen och grillplatsen.

Första våningen: Två stora sovrum, det större har en hörnbalkong med nord/östläge och ett badrum.

Andra våningen/takterrassen: Detta är delvis tillgängligt, för närvarande finns här en konststudio, men den öppna delen och terrassen har ett västerläge.

Källarplan: f n finns förbindelse från huset men kan byggas om till en separat lägenhet som består av ett vardagsrum, pentry, ett sovrum, badrum och ett förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna 4-våningsvilla om ca 200 m2 ligger i ett bostadsområde mellan orterna Almijara och San Juan de Capistrano Via en kort trappa kommer man in i huset från den inhägnade ingången. Från bottenvåningen når man entrén in till vardagsrummet / matsalen med öppen planlösning till ett fullt utrustat kök. Det finns också ett allrum på denna våning tillsammans med ett badrum. Det finns även en utgång från köket till poolen och grillplatsen.

Första våningen: Två stora sovrum, det större har en hörnbalkong med
nord/östläge och ett badrum.

Andra våningen takterrassen: Detta är delvis tillgängligt, för närvarande finns här en konststudio, men den öppna delen med terrass har ett västerläge.
Källarplan: f n finns förbindelse från huset men kan byggas om till en separat lägenhet som består av ett vardagsrum, pentry, ett sovrum, badrum och ett förråd.

Fastigheten som är muromgärdad har terrasser i söderläge, en pool på ca 8 m x 3 m och en inbyggd grillplats. Det finns ett privat garage med åtkomst från huvudvägen.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 223500 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Nerja
Costa del Sol

Pris:
399 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
166.83 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
223500 m2
Ref.nr
CCZTM4354

Dela

Till toppen