Originellt radhus i Calle Real, hjärtat av Maro nära Balcon de Maro

Originellt radhus i Calle Real i hjärtat av Maro nära "Balcon de Maro", endast 5 minuters bilresa öster om Nerja, känd för sina grottor, Spaniens näst mest besökta turistattraktion. Byn ligger i den östra delen av Costa del Sol och gränsar till Costa Tropical, berömd för sin robusta och tallsklädda klippiga kust med många avskilda vikar. Fastigheten som har österläge, ett originellt radhus i Calle Real i hjärtat av Maro nära "Balcon de Maro" är dock i behov av en större renovering. Husets bottenvåning består f n av ett 10 m2 vardagsrum/matsal, ett 7 m2 kök, ett 7 m2 sovrum och ett nyligen renoverat badrum med dusch. På baksidan av fastigheten finns en 24 m2 terrass. På övervåningen finns ett 18 m2 sovrum med österläge och en Juliet balkong med havsutsikt. Det finns ett extra litet rum på 7 m2 vilket leder till en 9 m2 terrass. Kontakta oss för att köpa hus i Maro. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
65 m2 + 33 m2
Rumsbeskrivning
Husets bottenvåning består f n av ett 10 m2 vardagsrum/matsal, ett 7 m2 kök, ett 7 m2 sovrum och ett nyligen renoverat badrum med dusch. På baksidan av fastigheten finns en 24 m2 terrass. På övervåningen finns ett 18 m2 sovrum med österläge och en Juliet balkong med havsutsikt. Det finns ett extra litet rum på 7 m2 vilket leder till en 9 m2 terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Originellt radhus i Calle Real i hjärtat av Maro nära "Balcon de Maro",
endast 5 minuters bilresa öster om Nerja, känd för sina grottor, Spaniens näst mest besökta turistattraktion. Byn ligger i den östra delen av Costa del Sol och gränsar till Costa Tropical, berömd för sin robusta och tallsklädda klippiga kust med många avskilda vikar. Fastigheten som har österläge, ett originellt radhus i Calle Real i hjärtat av Maro nära "Balcon de Maro" är dock i behov av en större renovering. Husets bottenvåning består f n av ett 10 m2 vardagsrum/matsal, ett 7 m2 kök, ett 7 m2 sovrum och ett nyligen renoverat badrum med dusch. På baksidan av fastigheten finns en 24 m2 terrass. På övervåningen finns ett 18 m2 sovrum med österläge och en Juliet balkong med havsutsikt. Det finns ett extra litet rum på 7 m2 vilket leder till en 9 m2 terrass.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 90 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Maro är en lugn pittoresk liten by strax utanför Nerja på den gamla N-340 kustvägen österut. Dess största sevärdhet är den magnifika Nerja Caves, som ligger strax utanför byn. Smala gator och gränder, vitkalkade hus och fantastisk utsikt ut mot havet eller över viken till Nerja är alla typiska egenskaper hos denna pittoreska lilla byn. De flesta av gatunamnsskyltarna är gjorda av keramiska plattor. Det finns en fin strand nedanför byn. Även några riktigt bra och kända restauranger i byn.
Kommunikation
Maro är en pittoresk by bara några kilometer längs kustvägen öster om Nerja.
Närservice
Livsmedelsaffär, bank och några riktigt bra kända restauranger i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Maro, Nerja
Costa del Sol

Pris:
149 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
65 m2
Biarea:
33 m2
Tomtarea:
90 m2
Ref.nr
CCZTM4349

Dela

Till toppen