Vacker villa i Exotica med pool, nära till centrum av Nerja

Vacker villa i området Exotica med pool, ca 20 minuters promenad till centrum av Nerja. Huset är byggd i modern stil och boendet består av ett 19 m2 rymligt vardagsrum/matsal med utgång till en stor balkong om 16 m2, det sydostligt läge ger en underbar utsikt över havet och bergen. Vidare finns ett välutrustat kök, två sovrum på 10 m2 och ett modernt badrum med duschkabin. På nedre våningen finns en mycket imponerande fristående lägenhet om 40 m2, med vardagsrum/ matsal inklusive ett pentry med frukost bar, ett sovrum och badrum med dusch. Utanför finns poolområdet och en täckt BBQ terrass med inbyggd grillstation. Det finns en parkering på det inhägnade området. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
101 m2 + 35 m2
Rumsbeskrivning
Huset är byggt i modern stil och boendet består av ett 19 m2 rymligt vardagsrum/matsal med utgång till en stor balkong om 16 m2, det sydostligt läge ger en underbar utsikt över havet och bergen. Vidare finns ett välutrustat kök, två sovrum på 10 m2 och ett modernt badrum med duschkabin.
På nedre våningen finns en mycket imponerande fristående lägenhet om 40 m2, med vardagsrum/matsal inklusive ett pentry med frukost bar, ett sovrum och badrum med dusch. Utanför finns poolområdet och en täckt BBQ terrass med inbyggd grillstation.
Kök
Fullt utrustat kök.
Pentry
Pentry, fullt utrustat.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongsten
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker villa i området Exotica med pool, ca 20 minuters promenad till centrum av Nerja. Huset är byggt i modern stil och boendet består av ett 19 m2 rymligt vardagsrum/matsal med utgång till en stor balkong om 16 m2, det sydostligt läge ger en underbar utsikt över havet och bergen. Vidare finns ett välutrustat kök, två sovrum på 10 m2 och ett modernt badrum med duschkabin.
På nedre våningen finns en mycket imponerande fristående lägenhet om 40 m2, med vardagsrum/matsal inklusive ett pentry med frukost bar, ett sovrum och badrum med dusch. Utanför finns poolområdet och en täckt BBQ terrass med inbyggd grillstation. Det finns en parkering på det inhägnade området.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 279 m2
Typ: Byggnadsyta och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp,
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Nerja
Costa del Sol

Pris:
399 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
101 m2
Biarea:
35 m2
Tomtarea:
279 m2
Ref.nr
CCZTM4353

Dela

Till toppen