Rymlig villa till salu i Capistrano Village med pool och havsutsikt

Rymlig och vacker villa till salu i Capistrano Village med pool och havsutsikt. Denna villa är belägen i ett trevligt och lugnt bostadsområde i Capistrano Village tomten är om 500 m2 med havsutsikt och parkering mycket nära. Villan passar en familj som söker stadigvarande boende eller som alternativt göra en utmärkt uthyrningsverksamhet. Villan består av 200 m2 boarea och har två plan, på första våningen finns ett stort vardagsrum med utgång till en 12 m2 stor terrass i söderläge och utsikt över trädgården, poolen och havet, ett modernt och välutrustat kök, två sovrum båda med inbyggda garderober, sovrummet har havsutsikt och ett separat stort dusch badrum. Bottenvåning, För närvarande finns här två sovrum ombyggda till kontorsutrymme, tre sovrum, två duschrum, tvättstuga och förvaring Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 7 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fem sovrum, tre badrum och flertalet terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig och vacker villa till salu i Capistrano Village med pool och havsutsikt.
Denna villa är belägen i ett trevligt och lugnt bostadsområde i Capistrano Village tomten är om 500 m2 med havsutsikt och parkering mycket nära..
Villan passar en familj som söker stadigvarande boende eller som alternativt göra en utmärkt uthyrningsverksamhet.

Villan består av 200 m2 boarea och har två plan, på första våningen finns ett stort vardagsrum med utgång till en 12 m2 stor terrass i söderläge och utsikt över trädgården, poolen och havet, ett modernt och välutrustat kök, två sovrum båda med inbyggda garderober, sovrummet har havsutsikt och ett separat stort dusch badrum.
Bottenvåning, För närvarande finns här två sovrum ombyggda till kontorsutrymme, tre sovrum, två duschrum, tvättstuga och förvaring

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Capistrano, Nerja
Costa del Sol

Pris:
725 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
200 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCZTM4193

Dela

Till toppen